Sergio Marchionne vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 13.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Chrysler, Sergio Marchionne a anunţat că va vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8. Banii rezultaţi în urma licitaţiei vor fi oferiţi unei fundaţii caritabile din Detroit.

Carismaticul preşedinte al grupului Chrysler, Sergio Marchionne îşi va vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8. Impresionantul automobil va fi vândut în cadrul unei licitaţii organizate de casa Barrett-Jackson în Palm Beach, Florida. Maşina aflată în proprietatea lui Sergio Marchionne este un Dodge Challenger SRT8 model 2011 vopsit în nuanţa Pitch Black cu dungi sport Dark Charcoal şi sistem de evacuare performant. Modelul mai are suspensie adaptivă, stopuri fumurii şi jante de aliaj negru mat de 20 inch.

Puterea acestui exemplar este furnizată de un motor V8 HEMI de 6.4 litri ce dezvoltă 460 CP şi 635 Nm. Motorul este asociat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, iar aceeleraţia de la 0 la 100 km/oră se face puţin sub cinci secunde. 

Toţi bani proveniţi din vânzarea acestui exemplar vor fi donaţi fundaţiei United Way for Southeastern Michigan.

Via worldcarfans

Comentarii (10)

  • Bijuterie masina asta.Cine a vazut un Challenger in realitate stie despre ce vorbesc.Design-ul face toti banii.Bineinteles,nu e de aruncat nici puternicul Hemi de sub capota.
    17 3
  • @Moje: am vazut si Challenger si Mustang si Camaro. Parerea mea este ca ultimele 2 sunt mai interesante.
    7 7
  • Norbert
    Nu cred ca este o intamplare faptul ca acelasi model de masina este vedeta in filmul ''Stand Up Guys 2013" cu Al Pacino in rol principal.
    6 3
  • inexorabil
    @mntsn, asa este, dar sa nu uitam ca, in privinta lui Challenger, Dodge a vrut sa tina cat mai aproape de traditie. Si, apropo, n-am mai auzit nimic de @SRT-8; imi placeau interventiile lui, rare, dar de luat in seama.
    8 1
  • BaditzaEx
    nu mi-as cumpara neam asa ceva ( decat ca a-2-a , sau a-3-a masina ) , dar mi-as dori tare mult sa le vad prin Eu aduse, printre ( daca nu , sigur ) cele mai frumoase si mai masculine masini, Challenger, Charger, Mustang, Camaro... pt mine acestea sunt cele mai frumoase masini
    8 3
  • inexorabil
    Baditza, faci pariu cu mine ca n-o sa le vedem vreodata, cu frecventa medie, prin rromanica?.......Si ce mi s-au scurs de curand ochii dupa un Camaro ivit "intamplator" in Capitala; pe moment, mi s-a parut ca m-am nascut gresit, intr-o tara nepotrivita.
    10 2
  • @inexorabil

    Nu ti s-a parut,tara asta chiar e nepotrivita!
    Nu mai merge nimic bine,a ajuns o mizerie si e pacat...
    6 1
  • Iubesc aceasta masina....imi place tot la ea....O masina 100% masculina si agresiva!!!
    5 0
  • AndreiRN
    Hahahahaha ....
    Daca iplace pana si lui Ion _de pe camp inseamna ca este superba.
    De fapt e si modelul meu preferat dar din '69/'70 cu un 440 sub capota.
    1 2
  • De fapt motorul face 470CP la 6000RPM și 638Nm la 4200RPM. Oar 0-100km/h - in 4.5 secunde
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru