Și Xiaomi a lansat primul său model electric. Prototipul debutează în luna august

de Alexandru Monenciu
Marti, 19.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, primul model cu zero emisii dezvoltat de Xiaomi va intra în producție în 2024. Prototipul ar urma să debuteze în luna august 2022.

În primăvara anului trecut, chinezii de la Xiaomi au anunțat că intră pe piața mașinilor cu zero emisii și investesc, pentru început, 1.5 miliarde de dolari. Tot atunci, a fost înființată noua companie Xiaomi Auto Co. Ltd.

Primul model cu zero emisii care poartă emblema Xiaomi va intra în producție cel mai devreme în 2024. Prototipul, însă, ar urma să fie dezvăluit în luna august 2022, după cum anunță acum o publicație chineză.

Aceeași sursă menționează că designul este semnat de Shanghai HVST Automobile Design, cei care au realizat și conceptul WM Motor Maven.

După debut, prototipul va trece printr-o serie de teste, inclusiv în condiții de iarnă.

Primul model cu zero emisii de la Xiaomi va fi produs la uzina din Beijing, una care va avea o capacitate de producție de 300.000 de unități anual.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru