Skoda anunță integrarea aplicațiilor mobile într-una singură: MySkoda rămâne unica aplicație pentru șoferi

de Daniel Popescu
Marti, 22.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat că funcțiile aplicației mobile Connect App au fost integrate în actuala aplicație MySkoda, care va rămâne astfel unica aplicație mobilă pentru șoferii care dețin mașini ale constructorului ceh.

La începutul acestui an, Skoda a renunțat la aplicația mobilă OneApp și a integrat funcțiile acesteia în aplicația ConnectApp. Iată însă că finalul acestui an aduce o nouă schimbare, întrucât acum funcțiile aplicației ConnectApp sunt integrate în aplicația MySkoda.

În urma acestei schimbări, MySkoda va rămâne singura aplicație pentru șoferii care dețin mașini ale constructorului ceh, scopul fiind practic simplificarea gamei de aplicații mobile. MySkoda va include astfel toate serviciile online disponibile anterior prin ConnectApp, dar și informații tehnice despre vehicul și rețeaua de service-uri.

Transferul către noua aplicație este facil: utilizatorul ConnectApp trebuie doar să se logheze în MySkoda cu precedentele date de acces, iar contul este transferat automat. Totuși, utilizatorii care se logau cu date de la furnizori externi precum Facebook rebuie să-și facă propriul cont Skoda ID.

Constructorul ceh afirmă că aplicația va primi un update important la lansarea pe piață a SUV-ului Enyaq iV în primăvara anului viitor.

De asemenea, cehii au planuri și pentru îmbunătățirea interfeței și extinderea aplicației și pe alte piețe.

Skoda menționează că precedenta aplicație Connect App avea 500.000 de utilizatori activi.

Via Skoda

Comentarii (3)

  • Parere
    Si asta pica zilnic precum sistemele multimedia de pe Skoda? Avem la firma 4 Octavii noi si sunt in service cu ele tot timpul din cauza ca se blocheaza sistemul multimedia (care controleaza de ex. climatizarea si anumite comenzi de siguranta). Fff proaste ultimele modele Skoda, o sa fie ultimele pe care le mai luam. Trecem pe japoneze, sa vedem cum este si la ei.
    9 8
  • @Parere
    yeah right
    5 2
  • Alexail
    Atat timp cat aceste aplicatii nu iti permit sa pornesti motorul de la distanta pentru a porni climatizarea si scaunele incalzite, nu au niciun beneficiu.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru