Skoda Kodiaq RS a fost confirmat: versiunea de performanță va avea doar motorizare diesel

de Daniel Popescu
Joi, 12.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Skoda au confirmat lansarea unei versiuni de performanță Kodiaq RS, care va beneficia doar de motorizare diesel, în timp ce Superb RS a fost trecut pe linie moartă.

Skoda Octavia este singurul model care a primit versiune de performanță RS din partea constructorului ceh, în ciuda speculațiilor care indicau lansarea unei game variate care să includă și Superb RS.

Lucrurile sunt însă pe punctul de a se schimba, întrucât unul dintre managerii Skoda a confirmat pentru publicația Evo că noul SUV Kodiaq va primi de asemenea acest tratament. Informația nu este deloc surprinzătoare în condițiile în care Kodiaq are un potențial real de a se bucura de succes după lansarea în showroom-uri, programată pentru luna februarie.

Urmareste Automarket
Totuși, Skoda Kodiaq RS va fi disponibil doar cu motorizare diesel, mai exact propulsorul biturbo de 2.0 litri prezent pe modele precum Volkswagen Tiguan sau Passat și care oferă 240 de cai putere. Practic, vorbim de o simplificare a gamei comparativ cu Octavia RS, care beneficiază și de o versiune pe benzină.

În schimb, oficialii constructorului ceh au confirmat că lansarea unui Superb RS nu este încă luată în discuție, în ciuda unor informații apărute anterior în acest sens.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru