Skoda Kodiaq RS primește un pachet de performanță din partea ABT: 270 CP și 0-100 km/h în 6.8 secunde

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german ABT Sportsline propune un kit de performanță pentru Skoda Kodiaq RS. Mulțumită acestuia, motorul diesel de 2.0 litri oferă 270 de cai putere și 540 Nm.

Skoda Kodiaq RS, cel mai rapid SUV cu șapte locuri de la Nurburgring, a primit un pachet de performanță din partea casei de tuning ABT Sportsline.

Versiunea de serie a lui Kodiaq RS este echipată cu motorul diesel de 2.0 litri BiTDI care produce 240 de cai putere și 500 Nm. Mulțumită unității ABT Engine Control, propulsorul diesel dezvoltă 270 de cai putere și 540 Nm, iar resursele sunt puse în valoare de cutia automată cu șapte rapoarte DSG și de sistemul de tracțiune integrală.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6.8 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie a lui Kodiaq RS. Pentru moment, tunerul german nu a anunțat și o valoare pentru viteza maximă, dar vă reamintim că în fișa tehnică, Skoda a trecut valoarea de 220 km/h.

În același timp, inginerii ABT Sportsline au pregătit și o suspensie ceva mai rigidă comparativ cu cea oferită pe versiunea de serie. Așa cum era de așteptat, tunerul german propune și o gamă nouă de jante cu diametrul de 20 de inch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru