Skoda Octavia 3: imagine teaser cu interiorul noii generaţii

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 08.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campania de teasing pentru noua generație a modelului Skoda Octavia continuă. Constructorul ceh a publicat o nouă imagine ce prezintă o mică parte a interiorului.

Lansarea noului model Skoda Octavia nu este departe, dar până atunci constructorul ceh ne ține în priză cu o campanie de teasing. După o serie de imagini cu detalii ale exteriorului, Skoda a publicat o fotografie ce prezintă o mică parte a interiorului noii generații. Până acum am putut vedea cum arată stopurile noului model și un detaliu al portierei spate. Între timp au mai apărut încă trei imagini, dintre care cea mai importantă este cea unde putem distinge o mică parte a interiorului noului model. 

Interiorul pare tipic pentru modelele grupului Volkswagen, dar putem distinge materiale de o mai bună calitate decât cele folosite pentru modelul Rapid, de exemplu. Restul de imagini date publicității ne prezintă un detaliu al oglinzii retrovizoare exterioare și calandrul tipic Skoda, care va fi folosit și de noua generație a modelului Octavia. 

Via Carscoop

Comentarii (16)

  • Mie nu imi place :)

    PS. Acum sa va vad cu manutzele rosii va pup ....... :*
    19 10
  • vai...comenzi pe volan...lucru rar la grupul volskvagin
    41 47
  • ovidiu
    Mesaj catre skoda
    TERMINATI-O CU PROSTIILE SI ARATI ODATA MASINA ASTA CA NE-AM SATURAT DE TEASER-ULI
    13 2
  • dar consumul de ulei ???
    14 10
  • fan reno
    comenzile pe volan exista de mult la grupul vag, doar ca e optiune, iar la vag cu totii stim ca daca vrei si 2 presuri trebuie sa dai banii pe un bmw e46 din 99 pe ele, daca mai vrei si comenzi pe volan mai platesti o data masina... noutatea absoluta o reprezinta insa maneta aia de la stergatoare, sper din tot sufletul ca nu e tot o optiune, la skoda te astepti la orice.
    9 13
  • un oarecare
    Parca e vreun Porsche ,atata teaser ce sa-ti spun!
    18 4
  • Volanul este (din cate mi se pare) cel de pe Golf 7. Oare dupa ce au dezvoltat o masina noua de la zero, era asa de greu sa faca si un volan nou? O sa incepem incet incet sa avem aceeasi Marie dar cu palarie la diferite preturi.
    12 7
  • @K Treba cu volanele se regaseste si in cadrul grupului GM: Chevrolet Aveo, Cruze, Malibu, Orlando si Camaro au acelasi volan cu Opel Astra, Insignia, Zafira, Meriva si alte modele Buick si Cadillac. Difera doar calitatea plasticului si a pielii. Se numeste imagine de grup combinata cu reducerea costurilor atat de necesara in conditiile recesiunii mondiale.

    Mie imi place interiorul. Desi e rece, specific teuton, e modern (bine in poza e vorba de varianta de top mai mult ca sigur ca variantele de baza la Skoda nu au in general comezi pe volan si ecran multimedia).

    Sunt curios daca vor avea in Romania succesul primelor doua generatii tinand cont ca Rapid-ul se situeaza la pret exact pe unde era octavia acum ceva ani. Desi e criza, preturile fara promotii si tichete se maresc si asta se vede si la producatori gen Hyundai, Kia sau Chevrolet cu care Skoda se va bate pe segmentul volum de buget.
    14 0
  • hahaha
    frate ce teaser?:))) ca tocmai ce am vazut ieri una cu numere rosii , gri metalizat trecand pe calea vacaresti....cat despre generatia asta nu-mi place de nici o culoare...si da am skoda generatia 2008 dar asta e prea aiurea..in martie 2013 face 5 ani de cand o am...mi-a cauzt pompa de apa si un rulment de la gropi..in rest masina buna...dar urmatoarea masina nu va mai fi skoda ...va fi una premium daca imi voi permite
    5 13
  • hahaha
    iar ala care zice ca vai are comenzi pe volan mai rar in grupul volkswagen esti batut in cap prietene...asa pot sa spun si eu ca in grupul renault sau chevrolet scaune incalzite mai rar..pt ce ca oamenii nu isi pun ca optional? eu am si comenzi pe volan, si scaune incalzite pe skoda pentru ca am preferat decat o masina premium fara optionale mai bine una mai jos ca rang dar full...cu tot ce-mi trebuie xenon , sistem audio, sasiu sport...la 23.000 euro imi permiteam si un seria 3 chel sau a3..dar cand ii vad p-astia cu bmw nou si in spate dau la manivela...
    14 5
  • @hahaha
    esti cam pe langa , ai vazut in trafic skoda rapid , skoda octavia III in niciun caz ,
    6 1
  • crezi tu?
    frate sunt 3 poze aici...da? fata era aceeasi ca in teaser...iar spatele cu stopurile la fel ca in poze...nu ma contrazice. sti f bine ca inainte de a aparea pe piata vine primul model cu care se circula..poate era cineva de la skoda cu el
    1 7
  • @ hahaha
    Nu e normal la 5 ani sa cada pompa de apa si rulmenti de la GROPI! masinile is facute sa treaca si prin gropi, ce naiba? Oricum, cine are Skoda ceva vreme, isi da seama cat de slaba calitate este si urmatoarea masina sigur nu va mai fi Skoda. ;)
    11 10
  • LauCalin
    Foarte bine a punctat Andy. Pe de alta parte nu va mai amagiti ca daca vedeti aceleasi comutatoare la mai multe masini VAG de generatie diferita. Nu inseamna ca isi fraieresc clientii Ceilalti producatori schimba aspectul carcasei si lasa aceleasi sisteme exact la fel. Cine nu crede ii recomnd sa desfaca un bord de Focus 2 si 3 sau de Astra H si J si sa vedeti acolo... diferente. Deci stati linistiti, ca nu se reinventeaza automobilul la fiecare generatie.

    Iar cel cu butoanele pe volan... asta a inteles el din poza, ca are butoane pe volan. Atat.
    14 3
  • silentio
    SLABE apropae toate modelele...poate Superbu sa se mai agate cat de cat de concurenta in rest ...am auzit numai de rau fiind foarte subiectiv...dovada ,tata are Skoda Fabia si e un cacat de masina !
    8 6
  • ADRIAN FLORARU
    EU ZIC CA MARCA E BUNA,CA SI MASINA E OK ..............
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru