Skoda Octavia RS - primul teaser care anunţă debutul modelului sportiv

de Bogdan Mirică
Joi, 21.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda pregăteşte terenul pentru lansarea unui model extrem de important în gama Octavia. Este vorba despre versiunea sportivă RS, ce ar urma să debuteze în luna iulie a acestui an, la Festivalul de la Goodwood.

Skoda a decis să le ofere fanilor săi bucuria de a vedea noului Octavia RS cu ocazia festivalului de la Goodwood, programat în vara acestui an. Până atunci însă, pentru a menţine treaz interesul publicul şi al presei, Skoda a publicat un teaser al modelului sportiv. Fotografia nu trădează foarte multe detalii, modelul mult aşteptat fiind acoperit în întregime de o prelată.

Programat să fie arătat live publicului în data de 11 iulie, cel de-al treilea continuator al tradiţiei RS ar putea folosi ca soluţie de propulsie un motor TFSI de provenienţă Volkswagen. Unitatea de 2.0 litri va fi capabilă să livreze 220 de cai putere şi 350 de Nm.

Esential 220 de cai putere ar putea avea noul Skoda Octavia RS.
Aportul de 20 de cai se va resimţi la nivelul performanţelor, acceleraţia de la 0 la 100 de km/h şi viteza maximă urmând să fie îmbunătăţite. Pentru cei care aveau pretenţii mai mari, Skoda ar putea oferi şi o versiune ceva mai potentă, de 250 de cai putere.

La nivel exterior, Skoda ar putea oferi un spoiler cu prize de aer ceva mai mari, lumini LED permanente şi o serie de logo-uri specifice diviziei RS.

Ţinta acestor versiuni este, cu precădere, piaţa din Marea Britanie, mare amatoare de versiuni sportive.

via WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru