Skoda pregătește 30 de modele și versiuni noi până la finalul anului 2022: zece dintre acestea vor avea sisteme electrificate de propulsie

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Marti, 04.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Skoda au anunțat că în următorii doi ani vor lansa peste 30 de modele și versiuni noi. Cehii își doresc ca până în 2030 să ajungă la vânzări anuale de cel puțin două milioane de unități.

Skoda a prezentat conceptul Vision IN în cadrul Delhi Auto Expo, prototipul urmând să stea la baza unui SUV pe care cehii îl vor comercializa exclusiv pe piața din India. Bernhard Maier, șeful Skoda, a fost prezent la evenimentul din India și a oferit o serie de informații interesante cu privire la planurile companiei din Mlada Boleslav.

Conform oficialului Skoda, până în 2030, compania își dorește să ajungă la vânzări anuale de cel puțin două milioane de unități, iar pentru a reuși acest lucru, producătorul din Mlada Boleslav pregătește modificări generoase în portofoliu.

"Avem un program cu 30 de lansări în intervalul 2020 - 2022. Pregătim un mix de modele complet noi și versiuni derivate, iar zece dintre acestea vor fi echipate cu sisteme electrificate de propulsie", a declarat Bernhard Maier.

Până în 2022, Skoda va oferi o variantă PHEV pentru modelul de performanță Octavia RS, dar va lansa și două SUV-uri electrice dezvoltate pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Skoda Fabia și Superb nu vor părăsi portofoliul cehilor, până la finalul anului 2022 acestea urmând să primească generații noi.

Via | Auto Express

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru