Skoda publică primele schițe de design cu noul Slavia. Debutează în 18 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Mlada Boleslav a publicat primele schițe de design cu noul Slavia, sedanul compact construit special pentru India. Acesta va debuta în 18 noiembrie.

În urmă cu aproape o lună, Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Slavia, sedanul de dimensiuni compacte construit exclusiv pentru India. Acesta va fi al doilea model dezvoltat special pentru această țară, după SUV-ul Kushaq.

Acum, constructorul ceh revine cu primele schițe de design. Totodată, anunță că va debuta în 18 noiembrie.

Noul Slavia îi va lua locul modelului Rapid și va fi produs pe piața locală, la Pune. Sedanul va putea fi comandat numai cu motorizări pe benzină, cel mai puternic agregat fiind cel de 1.5 litri cu 150 de cai putere.

Transmisia manuală va fi standard, dar unitatea menționată va putea fi alăturată și unei cutii de viteze automate cu dublu-ambreiaj.

via Skoda

Comentarii (6)

  • Zilnic stiri cu aceasta Slavia...pe cine ar interesa o mașina care nu este disponibila europenilor?... din schite nu arata rău, dar încetați sa promovați acest model disponibil dor in India
    16 0
  • Pe mine m-au convins sa ma mut in India doar ca sa-mi iau una ;)
    13 0
  • Marius
    Am intrat să citesc articolul doar din curiozitate, să văd ce mai vor să facă cei de la Skoda din resturile celor de la VW/Audi...
    7 0
  • Ei nu sunt în stare să livreze mașinile comandate de clienți cu zece luni în urmă și lansează noi modele. Au zece mii de mașini neterminate. Probabil un nou model va veni în cinci ani ca pe vremea lu' Nea Nicu.
    1 0
  • Mai am puțin și fac un an de când aștept o mașină de la ei.
    1 0
  • Poi din Home office nu se pot face mașini și multe altele.
    Mai știți pe unii care erau “sofisticați/panicați” de Covid și “lucrau” de acasă??… ei acuma suntem in fața consecințelor și este doar începutul… ieri fiică-mea mi-a spus o gluma.. doamna se la Curatenie lucrează de acasă… ne spune ce sa facem!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru