Skoda va lansa un nou SUV în 2019: modelul va fi poziționat sub Karoq și Kodiaq

de Daniel Popescu
Joi, 31.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda pregătește lansarea unui nou SUV în 2019 care va fi poziționat în gamă sub Karoq și Kodiaq. Modelul ar putea avea elemente caracteristice break-urilor, dar și propulsie hibridă.

Constructorii auto lansează game cât mai diversificate de SUV-uri, în special de mici dimensiuni, pentru a răspunde cererii provenite din partea clienților.

Skoda și-a completat deja propria gamă prin Karoq (foto) și Kodiaq, iar pentru anul 2019 pregătește lansarea unui SUV care să fie poziționat sub cele două modele. Noul SUV va prelua elementele distinctive de design ale "fraților" săi mai mari, cum ar fi forma grilei, iar numele va fi de asemenea stabilit după o formulă similară.

Totuși, publicația Autocar menționează că noul model va fi mai degrabă o combinație între break și SUV și va avea dimensiuni apropiate de cele ale lui Seat Arona, un alt SUV din familia Grupului Volkswagen.

La lansare, noul SUV ar urma să fie disponibil doar cu tracțiune față, iar oficialii Skoda analizează posibilitatea de a introduce și versiuni hibride. Modelul urmează să fie comercializat la nivel global, inclusiv pe piețele din Europa și China.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Daca mini-SUV-ul va arata ca un mini-Karoq va fi chiar frumusel....Un mini-Kodiaq pare ceva mai ciudat....Skoda ar merita felicitari daca lanseaza o varianta hibrid tip PHEV, cu autonomie pur electrica de 100 km si o baterie de acumulatori care sa fie cat mai compacta si usoara....Va avea oare si o versiune 4x4 ?!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru