Skoda va relua producția la cele trei uzine din Cehia în 27 aprilie: toți angajații vor purta măști de protecție

de Daniel Popescu, Foto: Skoda
Vineri, 24.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat că producția de la cele trei uzine pe care le deține în Cehia va fi reluată luni, 27 aprilie, iar toți angajații vor fi obligați să poarte măști pe parcursul programului de lucru.

Skoda se va alătura în curând constructorilor europeni care reiau producția de mașini, pe măsură ce statele au relaxat unele măsuri de restricționare a circulației în contextul pandemiei e coronavirus SARS-CoV-2.

Astfel, producătorul a confirmat că va relua producția de mașini la cele trei uzine pe care le deține în Cehia începând de luni, 27 aprilie.

Pentru siguranța angajaților, Skoda a luat în total peste 80 de măsuri de protecție, iar cea mai importantă este că angajații vor fi obligați să poarte mască pe tot parcursul lucrului.

De asemenea, angajații vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a curăța la ieșirea din tura instrumentele, telefoanele, calculatoarele și alte obiecte pe care le utilizează în mod constant. Skoda a optat inclusiv pentru o serie de modificări în shuttle-urile care asigura transportul angajaților, cu scopul de a evita aglomerațiile.

"A venit momentul să fim mai optimiști. Dealerii își deschid gradual porțile, iar prin reluarea producției facem încă un pas important pentru a putea face livrări la nivel internațional", a precizat Bernhard Maier, CEO-ul Skoda.

Skoda are uzine auto în Cehia la Mlada Boleslav și Kvasiny, în timp ce în localitatea Vrchlabi produce cutii de viteze pentru întregul Grup Volkswagen.

Via Skoda

Comentarii (2)

  • fan skoda
    BRAVO SKODA !

    PS: Vai cat ma bucura sa vad un dezinfectant Skoda !
    Dar de ce mai stau pe ganduri ?
    Hai la cumparaturi, de dezinfectanti Skoda !
    30 6
  • Skoda e ca dezinfectantul: o folosesti doar fortat de imprejurari

    Altfel, cotidian, te bucuri de viata si iti cumperi.... (alte) masini.
    10 30

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru