Solterra, primul model electric al niponilor de la Subaru, debutează în 11 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Luni, 01.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul nipon de automobile a anunțat că primul său model cu zero emisii, SUV-ul Solterra, va debuta oficial în 11 noiembrie. Acesta este dezvoltat pe platforma lui Toyota bZ4X.

La jumătatea lunii mai, japonezii de la Subaru au confirmat denumirea Solterra pentru primul lor model cu zero emisii. SUV-ul de dimensiuni compacte, dezvoltat pe platforma lui Toyota bZ4X, va fi comercializat și în Europa.

De atunci, Subaru a tot publicat imagini teaser cu Solterra, iar acum aflăm că va fi prezentat oficial în 11 noiembrie. Debutul comercial este programat pentru jumătatea anului viitor.

Subaru nu a oferit detalii tehnice despre viitorul său model cu zero emisii. Știm doar că "geamănul" de la Toyota va fi disponibil cu 204 CP și un singur motor electric, sau cu 217 CP și două motoare electrice. Totodată, autonomia estimată de producător ajunge la 450 de kilometri.

via Subaru

Comentarii (1)

  • Edikkk
    copie a maşinii chinezeşti făcută de chinezi pentru Toyota, doar că sigla a fost schimbată
    2 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru