Special pentru cei mici: Hyundai pregătește un model electric de mici dimensiuni cu design inspirat de Concept 45

de Cornel Șocariciu
Joi, 29.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat câteva imagini cu un viitor model electric dedicat copiilor. Acesta are un design inspirat de prototipul Concept 45 și poate rula cu până la 7 km/h.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019, Hyundai a prezentat Concept 45, un prototip electric care anticipa direcția de design a constructorului asiatic. Între timp, reprezentanții Hyundai au anunțat că prototipul va sta la baza unui model de serie dezvoltat pornind de la noua platformă Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Lansarea versiunii de producție va avea loc în 2021.

Pornind de la designul lui Concept 45, Hyundai a demarat un proiect dedicat celor mici. Mai exact, constructorul asiatic a dezvoltat un vehicul electric (denumirea oficială încă nu a fost anunțată) de mici dimensiuni.

Pentru a promova cel mai mic model electric din gamă, Hyundai a publicat și câteva imagini cu o versiune de preserie. Realizat cu elemente din lemn, vehiculul este echipat cu două motoare electrice de mici dimensiuni și va avea o viteză de top de 7 km/h. Pentru moment, Hyundai nu a comunicat nici autonomia și nici timpul de încărcare.

Cel mai mic model electric din oferta Hyundai are o lungime de 1.380 de mm, lățimea măsoară 810 mm, iar ampatamentul este de 810 mm.

Pentru interior, producătorul asiatic a pregătit un singur scaun poziționat central.

Comentarii (2)

  • Danuț Alin Niță
    Bravo Hyundai !!!!!!!
    3 3
  • netam-nissan
    in fine un BEV ieftinache - daca nici acum nu va trageti electrica, dle Edikkk...
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru