Start-up-ul Naran Automotive prezintă primul său hypercar: motor V8 de 5.0 litri și peste 1000 de cai putere

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Start-up-ul Naran Automotive a publicat primele imagini și informații despre hypercarul Naran, care utilizează un motor V8 de 5.0 litri care generează 1048 de cai putere și un cuplu maxim de 1036 Nm.

La aproape o jumătate de an după publicarea primelor teasere, noul start-up Naran Automotive a publicat primele imagini și informații tehnice despre primul său hypercar.

Numele hypercar-ului este Naran, iar acesta mizează pe un motor V8 de 5.0 litri care generează 1048 de cai putere și un cuplu maxim de 1036 Nm.

În mod obișnuit, hypercar-urile au motoarele poziționate deasupra punții spate, însă Naran a poziționat unitatea de propulsie în spatele axului frontal. Naran are nevoie de 2.3 secunde pentru a ajunge de la 0 la 96 km/h, în timp ce pragul de 160 km/h este atins în 4.5 secunde, iar viteza maximă este de 370 km/h.

Modelul oferă standard tracțiune integrală, însă șoferul are posibilitatea de a seta transmiterea temporară a puterii integral către puntea spate.

Modelul beneficiază de jante de 22 inch și o serie de componente tehnice împrumutate din lumea curselor de GT3.

Naran Automotive susține că prețul țintă pentru noul hypercar este de un milion de euro, însă clienții sunt invitați să plătească suplimentar pentru o gamă numeroasă de accesorii dacă doresc o personalizare suplimentară.

De exemplu, clienții pot alege o altă culoare pentru caroserie și numeroase finisaje pentru interior.

Ca element de extravaganță, clienții își pot grava numele pe pistoanele motorului.

Producția va fi limitată la numai 49 de unități, iar livrările sunt programate să înceapă în iulie 2021.

Naran Automotive este un constructor finanțat de omul de afaceri Ameerh Naran, care s-a născut în Zimbabwe și are și cetățenie indiană.

Via Naran

Comentarii (4)

  • Daca tot dau un meleon pe ea la domnu' sef patronu' Naran,pot bifa la optiuni coviltirul,lingura si tuciul?
    5 1
  • sasiu de M8....tractiune integrala decuplabila de la M5.....motorul ( masiv modificat ) de pe M5....cutia...ia ghiciti de la cine
    5 0
  • netam-naran
    ati uitat sa ziceti ca are 4 locuri, e cit un bivol dar daca tot costa cit 7-8 M8-uri poti sa-l comanzi cu par de cal pe scaune si bord din marmura !
    ma tem totusi sa nu fie cam neprietenoasa marmura pe la genuche hehe.

    macar e mai fain ca beamveul desi nu stiu cine avea nevoie de un alt hipercar zimbabwuin cind exista koenigsegg gemera de 1677 cp cam la aceiași bani.
    10 0
  • Faţă de Honda NSX!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru