Primele teasere cu viitorul hypercar pregătit de start-up-ul Naran Automotive: motor V8 de 5.0 litri cu peste 1.000 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 05.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Start-up-ul Naran Automotive va prezenta în scurt timp un hypercar echipat cu motor V8 de 5.0 litri. Modelul va fi disponibil pentru comandă începând cu luna august, iar producția va fi limitată la 108 unități.

Start-up-ul Naran Automotive a publicat primele imagini teaser cu primul hypercar al companiei. Modelul va purta numele Naran, iar în prezent, inginerii și tehnicienii finalizează testele dinamice pe circuitele de la Imola și Nurburgring.

Inginerul Steve Pegg (în trecut a lucrat pentru Jaguar Land Rover) și designerul Jowyn Wong (cel care a semnat designul hypercar-ului Apollo IE) sunt cei care au coordonat proiectul Naran.

Conform oficialilor Naran Automotive, viitorul hypercar ar urma să fie disponibil pentru comandă în luna august, iar producția acestuia va fi limitată la 108 unități.

Noul Naran va fi echipat cu un motor V8 de 5.0 litri capabil să ofere aproape 1.050 de cai putere și 1.036 Nm. Resursele vor fi gestionate de un sistem de tracțiune integrală, iar conform oficialilor Naran Automotive, accelerația de la 0 la 96 km/h are urma să aibă loc în 2.1 secunde. Viteza de top va trece de 370 km/h.

Hypercar-ul va fi construit din materiale ușoare, masa totală a viitorului Naran urmând să fie mai mică de 1.500 de kilograme.

Via | NaranAutomotive | AutoExpress

Comentarii (1)

  • O intrebare
    Ce e aceea Naran Automotive?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru