Subaru merge în ritm cu piața: japonezii lansează primul model electric al mărcii în 2021

de Cornel Șocariciu
Vineri, 23.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru nu renunță și are în plan dezvoltarea unui model electric. Debutul său este programat pentru 2021, iar până atunci ne vom delecta cu o gamă largă de hibride.

În ultima perioadă, constructorii auto au decis să aloce o mare parte dintre resursele disponibile în proiecte care vizează dezvoltarea mașinilor electrice. Deși Subaru nu a impresionat foarte mult în ultima perioadă, oficialii japonezi au decis că este momentul pentru o schimbare.

Conform unui raport, Subaru are pe ordinea de zi un model electric. Acesta ar urma să fie lansat în 2021 și va avea la bază arhitectura actualului Impreza.

Zvonurile apărute în piață spun că japonezii nu vor dezvolta un model nou, ci vor pune sistemul electric pe un produs deja existent în gamă. Și toate acestea pentru a reduce costurile cât mai mult.

Procesul de dezvoltare abia a început, motiv pentru care nu există detalii cu privire la performanțele sistemului de propulsie sau informații despre capacitatea bateriei. În același timp, Subaru lucrează și la o tehnologie hibridă nouă. Debutul pe piață ar urma să aibă loc către finalul lui 2018, iar sistemul va fi integrat pe mai multe modele.

Via | AutoExpress

Comentarii (2)

  • Chiar sunt curios daca vor reusi sa adapteze swd-ul la o propulsie 100% electrica.
    2 0
  • sa nu iasa o varza "a la Ford" cu Focus, diminuarea costurilor fiind principalul motiv pentru care nu au dezvoltat o platforma noua.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru