Succesorul sportivei Nissan 370Z ar putea avea 450 CP și doar 1.475 kilograme

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 10.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor valori trădate de jocul Project Cars 3, succesorul sportivei Nissan 370Z ar putea avea 450 de cai putere și o greutate de 1.475 de kilograme.

După o perioadă lungă de timp, în care fanii Nissan au cerut un succesor pentru 370Z, constructorul japonez de automobile a publicat în toamna anului trecut primele imagini cu Z Proto. Un prototip care anunță viitorul model al gamei Z.

Informațiile despre acest model misterios sunt destul de puține, mai ales cele tehnice. Dar, mulțumită jocului Project Cars 3, s-ar putea să fi aflat puterea și masa viitoarei sportive.

Conceptul Z Proto poate fi achiziționat în joc, iar în dreptul performanțelor sunt trecuți 450 de cai putere și o greutate de 1.475 de kilograme. Dacă se dovedește a fi adevărat, viitorul Nissan Z ar fi mai ușor decât Toyota Supra, unul dintre rivalii din segment.

Indiferent de putere, versiunea de serie a lui Z Proto va fi echipată cu un motor V6 twin-turbo, cel mai probabil cu o capacitate cilindrică de 3.0 litri. Puterea va fi livrată punții spate, fie prin intermediul unei transmisii manuale, fie automate.

Pentru un comportament dinamic, modelul nipon va fi echipat cu un diferențial spate cu alunecare limitată.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    frumos, dacă n-ar avea dreptunghiul ăla hidos pe post de grilă.
    parcă e bufetu lu bunica, aștepți să iasă vreun sertar din el.
    26 0
  • Adrian Nascase
    Arata la moaca fix ca un drum judetean.
    17 4
  • nu doar ca ar fi mai usor ca supra, ci si mult mai puternic.
    19 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru