Supercar pentru familişti: McLaren nu exclude lansarea unui supercar cu patru locuri care să rivalizeze cu Porsche Panamera

de Daniel Popescu
Marti, 05.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren analizează oportunitatea de a lansa un supercar cu patru locuri dedicat famiilor, însă oficialii mărcii admit că este puţin probabil ca familiile să-şi dorească un astfel de model.

McLaren analizează de mai mult timp oportunitatea de a creşte gama de modele pe care le oferă pentru a genera mai multe vânzări, însă pentru moment nu a luat o decizie clară în privinţa viitorului.

Cert este că una dintre opţiuni este reprezentată de dezvoltarea unui supercar cu 4 locuri care să aibă drept rivali Porsche Panamera sau Ferrari GTC4Lusso. Totuşi, oficialii marci nu sunt convinşi că o familie şi-ar cumpăra un astfel de model realizat de McLaren, motiv pentru care o altă opţiune este un model cu 3 locuri.

Urmareste Automarket
"Cred că ne vom juca cu aceste opţiuni, dar nu cred că există mult apetit pentru un McLaren de familie.
Dar dacă ne-am uita la un model cu trei locuri primul punct de referinţă pentru asta ar fi un monopost de Formula 1. Aşa că ar trebui să ne gândim cum facem asta din nou şi dacă vrem să facem asta din nou"
, spune Duncan Forrester, managerul de comunicare al McLaren.

Pe de altă parte, McLaren a exclus încă o dată posibilitatea de a lansa un SUV sub pretextul că fanii marci nu doresc astfel de modele.

"Nu vom construi un SUV. Astăzi construim cea mai bună maşină sport cu două locuri cu motor amplasat central. Acesta este ADN-ul nostru şi asta ne cer clienţii. Astăzi, clienţii nu vin la McLaren să spună că vor acea maşină, dar cu o gardă la sol ridicată cu 30 de centimetri", a adăugat el.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Si usor usor se dau pe brazda si vor face si suv in viitorul apropiat mai mult ca sigur :))))
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru