Surprize din partea Porsche: nemții ar putea lansa un 911 Speedster la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Vineri, 04.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche ar putea lansat un 911 Speedster în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Dacă zvonurile se adeveresc, modelul va fi produs într-o ediție limitată și va oferi 450 de cai putere.

Porsche mizează din ce în ce mai mult pe sistemul de personalizare, dar și pe versiuni limitate. Cel mai recent zvon care aduce în prim-plan constructorul din Stuttgart are ca punct de plecare denumirea "Speedster".

Conform publicației Car Magazine, Porsche ar putea aduce un 911 Speedster în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul ar urma să fie produs într-o ediție limitată, iar sub capotă este anunțat un propulsor de 3.0 litri capabil să ofere 450 de cai putere și 550 Nm. Resursele ar urma să fie puse în valoare cu ajutorul unei transmisii automate.

Porsche a utilizat pentru prima dată denumirea "Speedster" pe 356, model care făcea furori în anii '50. Ultima dată când am putut citi acest termen a fost în 2010. În cadrul Salonului Auto de la Paris, Porsche prezenta 911 Speedster, model bazat pe generația 997. Nemții au produs doar 356 de exemplare, iar resursele erau generate de un propulsor de 3.8 litri.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Porsche ar urma să prezinte versiunea revizuită a lui 911 GT3 RS.

Conform zvonurilor, sub capotă vom găsi un propulsor capabil să ofere circa 550 de cai putere și aproximativ 460 Nm.

Via | CarMagazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru