Surse neoficiale: Hyundai ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor termice

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații venite din Coreea de Sud, Hyundai și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă din cadrul Institutului de Cercetare Namyang.

Hyundai este unul dintre constructorii care fac pași importanți către un portofoliu format în totalitate din modele electrice. Potrivit mai multor publicații din Coreea de Sud, producătorul de automobile ar fi luat acum o decizie radicală.

Mai exact, și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă din cadrul Institutului de Cercetare Namyang. În plus, întregul grup responsabil de propulsoare a fost reorganizat și a fost înființat un nou grup care se va ocupa de dezvoltarea bateriilor.

Reprezentanții Hyundai nu au confirmat, dar nici nu au infirmat, aceste informații.

Potrivit acelorași surse, decizia ar putea avea legătură cu cele mai recente schimbări petrecute la vârful conducerii companiei. Albert Biermann și-a anunțat retragerea din funcția de șef al departamentului de cercetare și dezvoltare, iar Peter Schreyer, actualul șef de design al mărcii asiatice, va avea doar rol de consultant.

via Motor1

Comentarii (10)

 • Autenticstyle
  Salut! Sărbători cu bine tuturor, chiar și haterilor de serviciu!
  9 2
 • petrush
  toti au inchis de sarbatori.
  anul nou cu bucurii!
  10 2
 • foarte bine
  chiar nu mai avea rost sa consume bani cu un cal mort, de vreme ce viitorul este electric, iar grupul hyundai-kia da semne ca se priceoe foarte bine la electrice
  2 20
 • Anonim
  Aia cu , calul mort ramane de vazut
  12 0
 • Seriff
  Viitorul nu are cum sa fie electric, s-a dovedit de nu stiu cate ori ca masinile electrice sunt utile doar in oras, in rest sunt 0.
  Vanzarile grupului Kia-Hyundai pe electrice nu reprezinta nici 25% din vanzarile totale, asa ca ar fi bine sa dezvolte linisititi motoarele ICE
  12 2
 • don't look up
  0 8
 • @Seriff
  Nu prea le ai cu masinile.
  1 10
 • Seriff
  Bine ca le ai tu, ai electrica? E fiabila, ai 200.000 km atinsi cu ea?
  6 0
 • Au mai gasiti papagalii pensati un nou cuvant de umilire "don't look up".Ce penibil!
  8 0
 • @Seriff
  Cine a dovedit asta? Ne spui și nouă unde e dovada?
  1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru