SUV-uri de performanță: motor de 3.0 litri și 475 de cai pentru X3 M și X4 M

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW continuă dezvoltarea modelelor X3 M și X4 M. Conform zvonurilor, nemții vor folosi o versiune revizuită a motorului de pe actualul M3. 475 de cai putere ar urma să facă parte din arsenalul SUV-urilor de performanță.

Noua generație BMW X3 este disponibilă și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune folosește un motor diesel de 190 de cai putere, iar prețul pleacă de la 47.838 de euro cu TVA.

În prezent, cel mai puternic X3 poartă indicativul M40i și promite 360 de cai putere și 500 Nm. Dar în curând, constructorul german o să pună în gamă și varianta X3 M.

Conform zvonurilor, noul BMW X3 M o să folosească o versiune revizuită a unității de 3.0 litri de pe actualul M3. Aceasta ar urma să ofere 470-475 de cai putere și, bineînțeles, va fi folosită și pe versiunea X4 M.

În același timp, vocile apropiate companiei spun că viitoarea generație M3 o să beneficieze de un sistem micro-hibrid. Alături de noua versiune a motorului de 3.0 litri, viitorul M3 va oferi aproximativ 500 de cai putere.

Via | BMWBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru