Airbaguri Takata

Marti, 17 Septembrie 2019 | Intern

Nissan cheamă în service peste 1.700 de mașini din România: probleme la airbag-urile Takata

Nissan a anunțat un recall pentru modelele Tiida și Note în România, din cauza unei defecțiuni la capsa airbag-ului pasagerului. Peste 1.700 de mașini trebuie să ajungă în service pentru o reparație de circa o oră și jumătate.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Industrie

Producătorul de airbaguri Takata își toarnă cenușă în cap: recunoaște că a furnizat airbaguri defecte și acceptă să plătească un miliard de dolari

Takata va pleda vinovat într-un proces intentat de justiția americană. Pentru a ajunge la o înțelegere, Takata va plăti un miliard de dolari.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Siguranta

Crime cu premeditare? Mai mulți ingineri Takata au trunchiat rapoartele airbagurilor trimise către Honda

Coșmarul Takata pare să nu se mai termine pentru Honda. Constructorul japonez a aflat că inginerii Takata au trimis rapoarte incomplete despre comportamentul airbagurilor.
Sambata, 04 Iunie 2016 | Siguranta

Inconștiență voluntară? Patru constructori auto încă vând mașini echipate cu airbaguri Takata implicate în recall

Autoritățile americane susțin că patru producători auto - Toyota, FCA, Volkswagen și Mitsubishi - încă vând mașini noi afectate de recall-ul Takata.

Tag-uri similare

recall, rechemare in service, airbaguri Takata, airbag defect, scandal Takata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru