Gratiela gavrilescu

Miercuri, 28 August 2019 | Intern

Ministerul Mediului caută o metodă prin care să scoată mașinile Euro 0, 1, 2 și 3 din circulație: “Trebuie să găsim un mod în care să nu putem fi atacați la Curtea Europeană de Justiție”

Maşinile cu normele de poluare Euro 0, 1, 2 sau 3 ar trebui cumva scoase din circulație şi trebuie gândită pentru anul viitor o modalitate de a face acest lucru, în aşa fel încât România să nu fie atacată la Curtea Europeană de Justiţie, a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Intern

Ministrul Mediului: “Am restituit aproximativ 90% din banii datorați pentru taxa auto”

Bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a fost suplimentat pentru restituirea tuturor sumelor din taxa auto, iar până în prezent sumele datorate au fost restituite în proporţie de aproximativ 90%, după cum a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Intern

Ministrul Mediului susține în continuare că taxa de poluare nu va fi o taxă: “Se va aplica tuturor vehiculelor poluante, nu doar celor mai vechi de 10 ani”

Viitoarea taxă pe care proprietarii de autovehicule înmatriculate în România o vor plăti se va aplica nu doar autovehiculelor mai vechi de zece ani, ci tuturor maşinilor poluante şi va avea mai multe componente, care nu vor intra concomitent în vigoare la 1 ianuarie 2019, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Intern

S-au dat ca pâinea caldă: cele 3.800 de tichete Rabla Clasic s-au epuizat în doar jumătate de oră

Săptămâna trecută, autoritățile anunțau că bugetul Rabla Clasic a fost suplimentat cu 25 de milioane de lei. Astăzi, ministrul Mediului anunță că toate cele 3.800 de vouchere s-au epuizat în doar 30 de minute.

Tag-uri similare

Rabla Plus, program rabla, Rabla Clasic, gratiela gavrilescu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru