Skoda Scala

Joi, 22 Noiembrie 2018 | General

Skoda Scala va introduce o nouă filosofie de design pentru constructorul ceh: "Vrem să adăugăm mai multă emoție"

Skoda anunță că noul hatchback Scala va introduce o nouă filosofie de design pentru marca din Cehia, care va fi adoptată ulterior și pe modelele electrice pregătite începând din 2019.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Modele noi

Prima schiță cu interiorul lui Skoda Scala: hatchback-ul împrumută designul conceptului Vision RS

Skoda a publicat prima schiță cu interiorul hatchback-ului Scala, care va prelua numeroase elemente de design de la conceptul Vision RS. Lansarea modelului este programată pentru 6 decembrie.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre Skoda Scala, "vărul" lui VW Golf: 5 motoare de până la 150 CP, Virtual Cockpit de 10.25 inch și numeroase sisteme de siguranță

Skoda a publicat imagini sub camuflaj cu hatchback-ul compact Scala, care va avea o gamă de 5 motorizări de până la 150 de cai putere și numeroase sisteme de siguranță preluate de la Volkswagen.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Modele noi

Skoda Scala este numele hatchback-ului compact care va înlocui Rapid Spaceback: noul rival al lui Volkswagen Golf vine în acest an

Skoda a anunțat că viitorul său hatchback compact care va înlocui Rapid Spaceback în gama de modele va avea numele Scala. Noul rival al lui Volkswagen Golf va fi prezentat până la sfârșitul acestui an.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Scala, Scala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru