Taiere costuri

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler, criticat de un acționar pentru “un an pierdut”: “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor”

Șeful Daimler a fost criticat înainte de Adunarea Generală a Acționarilor pentru “un an pierdut”, în care unele investiții ar fi fost greșite, iar compania ar fi devenit vulnerabilă. “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor,” a transmis un acționar Daimler, reprezentant al unei companii de consultanță financiară.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

PSA reduce costurile la Opel: angajații uzinei din Ruesselsheim vor lucra în schimburi scurte pentru 6 luni

Fabrica Opel din Ruesselsheim va începe în această lună un program de lucru în schimburi scurte, ca urmare a unui plan de scădere a costurilor ce a fost impus de grupul PSA. Programul va fi menținut pentru următoarele 6 luni, potrivit informațiilor oficiale.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Economic

Daimler confirmă tăierea costurilor pentru creșterea profitului: “Totul va fi revizuit, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit”

Dieter Zetsche va părăsi poziția de CEO Daimler, însă nu înainte să confirme că producătorul german se pregătește de un amplu program de tăiere a costurilor. “Toate costurile vor fi revizuite, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit,” a spus Zetsche, care va pleca de la șefia Daimler după 13 ani.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Economic

Încă o lovitură pentru Jaguar Land Rover: grupul a avut pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni din 2018

Grupul Jaguar Land Rover a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni ale anului trecut, continuând declinul accelerat din 2018. JLR anunțase recent că va concedia 4.500 de angajați din Marea Britanie pentru a reduce costurile și pierderile.

Tag-uri similare

Jaguar Land Rover, pierderi, concedieri, JLR, 2018, taiere costuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru