Teaser cu noua generație Subaru Impreza

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat o imagine teaser cu varianta hatchback a noii generații Impreza. Noul model va debuta pe piață în 2024, însă prezentarea oficială a noului model este programată pentru 17 noiembrie.

Constructorul nipon ne oferă o imagine teaser cu noua generație Impreza hatchback. Noua imagine nu relevă foarte multe detalii despre noul model, în afară de forma acestuia. Din fericire, nu va trebui să așteptăm mult până la momentul dezvăluirii. Noul Impreza hatchback va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 17 noiembrie.

Chiar dacă mașina va fi prezentată în curând, debutul comercial al noului model va avea loc abia în 2024. Cel mai probabil, noua generație Impreza va primi celebrul motor boxer cu 4 cilindri de 2.0 litri și va mai primi și sistemul de tracțiune integrală Subaru, la fel de emblematic. Nu se știe dacă motorul va fi pur termic sau electrificat.

Actuala generație Impreza datează din 2016 și este oferită în variantele hatchback și sedan. Modelul a primit un facelift în 2020, precum și o versiune hibridă a motorului boxer de 2.0 litri, care dezvoltă 150 de cai putere.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru