Teaser cu noul concept Kia EV9. Debutează în 11 noiembrie și anunță o viitoare navă amiral electrică

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile a publicat o imagine teaser cu noul concept EV9. Acesta debutează în 11 noiembrie și anunță, cel mai probabil, o viitoare navă amiral electrică.

La începutul acestui an, sud-coreenii de la Kia anunțau că viitoarele lor modele cu zero emisii vor prelua denumirea EV urmată de o cifră de la 1 la 9. Primul model din această gamă a debutat în martie 2021, iar aici ne referim la EV6.

Acum, producătorul asiatic a publicat o imagine teaser cu noul concept EV9 care, cel mai probabil, anunță viitoarea navă amiral cu același nume. Totodată, Kia a anunțat și data lansării conceptului: 11 noiembrie.

Sud-coreenii nu au oferit mai multe detalii despre conceptul EV9. Au precizat, însă, că vor profita de ocazie și vor dezvălui mai multe despre strategia lor pentru un viitor sustenabil.

În ceea ce privește viitorul model de serie EV9, acesta va fi construit pe aceeași arhitectură E-GMP ca și celelalte modele din familia EV.

via Kia

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Navă amiral? Cine o lansează? Căpitănia portului Pyeongtaek-Dangjin? Şi sub pavilionul cărui amiral sud-coreean?
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru