Teaser cu un nou model Ferrari. Italienii anunță data lansării

de Alexandru Monenciu
Joi, 14.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat un teaser care anunță un nou model, cel mai probabil unul decapotabil. Acesta va debuta oficial în 19 aprilie.

Italienii de la Ferrari au publicat o imagine teaser care anunță un nou model. Deși nu se pot distinge foarte multe detalii, cel mai probabil vorbim despre viitorul 296 GTS sau, cu alte cuvinte, versiunea decapotabilă a lui 296 GTB, cu care am făcut cunoștință în vara anului trecut.

Prototipurile au fost surprinse deja în teste. Din punct de vedere estetic, noul 296 GTS nu va fi foarte diferit de 296 GTB, cele mai notabile modificări urmând să le regăsim la partea din spate și, desigur, la nivelul plafonului retractabil de tip hard top.

Performanțele vor fi, de asemenea, foarte apropiate dacă nu chiar similare.

Ferrari 296 GTB este echipat cu un motor V6 de 3.0 litri, twin-turbo, și o unitate electrică, cele două dezvoltând împreună 830 de cai putere. Din pachet mai face parte și un acumulator de 7.45 kWh care promite o autonomie pur electrică de 16 kilometri.

În aceste condiții, mașina atinge 100 de km/h în 2.9 secunde și o viteză maximă de 330 km/h.

Noul Ferrari 296 GTS va debuta în 19 aprilie.

via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru