Teaser cu un viitor model Bugatti, așteptat să devină un simbol al mărcii

de Tiberiu Safta
Marti, 16.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat un clip teaser nou cu un viitor model care promite să fie noul simbol al mărcii. Noul supercar al constructorului francez va fi dezvăluit în 19 august, în cadrul evenimentului Monterey Car Week din Statele Unite.

Bugatti se pregătește să lanseze un nou supercar, care promite să fie noul simbol al mărcii, așa cum este descris modelul de către constructorul francez. Cu această ocazie, Bugatti a publicat un nou clip teaser pe paginile oficiale de social media cu viitorul model.

Constructorul nu a divulgat nicio informație despre viitorul supercar. Clipul oficial dezvăluie doar noua semnătură luminoasă a eventualului model. Așa cum se poate vedea, noul supercar va avea faruri LED cu 4 benzi orizontale.

De altfel, unele modele Bugatti, precum Divo și Bolide, au o configurație asemănătoare a luminilor. Deocamdată, nu se știe dacă viitoarea mașină este un model de serie sau un concept. Din fericire, așteptarea nu va fi una lungă. Noul model va fi dezvăluit în 19 august, în cadrul evenimentului Monterey Car Week.

via Bugatti

Comentarii (1)

  • Icon Scremut
    Unii se închină la cuvântul „icon” ca la o icoană.
    Comunicarea naturală și simplă a devenit prea complexă pentru aceștia. Când vocabularul e limitat, exprimarea e greoaie.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru