Teaser cu viitorul BMW M4 CSL. Va debuta în 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M4 CSL apare, pentru o fracțiune de secundă, în clipul video special care aniversează cei 50 de ani împliniți de divizia M. Modelul de performanță va debuta în 2022.

În urmă cu patru zile, constructorul bavarez de automobile a publicat un clip video special pentru a marca cei 50 de ani împliniți de celebra divizie M. În acesta au putut fi observate modele BMW M din trecut, prezent și viitor, inclusiv (la secunda 38) noul M4 CSL.

Prototipurile au fost surprinse de multe ori în teste. Au dat de înțeles că viitorul model va avea o grilă frontală unică, jante ușoare, sistem de frânare de înaltă performanță, cu etriere aurii, și alte câteva îmbunătățiri comparativ cu un M4 obișnuit.

Lista va include, cu siguranță, o suspensie revizuită, scaune sport din fibră de carbon, iar bancheta va fi, probabil, eliminată.

Performanțele sunt încă necunoscute, dar sunt zvonuri care spun că motorul de 3.0 litri, twin-turbo, ar urma să dezvolte în cazul lui M4 CSL aproape 550 de cai putere. Unitatea livrează 480 CP pentru M4 și 510 CP pentru M4 Competition.

Viitorul BMW M4 CSL ar putea fi oferit numai cu roți motrice spate.

Transmisia automată cu opt rapoarte va completa pachetul.

Modelul de performanță al bavarezilor va debuta pe parcursul anului 2022.

via BMWBlog

Comentarii (2)

  • Wolfgang
    Replica pe masura la Giulia GTA(m).
    3 0
  • Wolfgang
    Replica pe masura la Giulia GTA(m).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru