Teaser cu viitorul concept BMW XM. Debutează în 29 noiembrie și anunță un SUV M hibrid

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile confirmă numele XM pentru conceptul care va debuta în 29 noiembrie. Acesta anunță un viitor SUV M cu sistem de propulsie hibrid, care ar putea fi lansat până în 2023.

La începutul acestei luni, BMW a confirmat lansarea unui SUV M cu sistem de propulsie hibrid. Acum, producătorul din Munchen anunță că acesta va fi denumit XM (nume folosit de Citroen în trecut), iar conceptul va fi prezentat în 29 noiembrie.

Până atunci, însă, marca germană a publicat un teaser care se concentrează pe partea frontală. Se poate observa o grilă supradimensionată, iluminată, farurile înguste, o capotă sculptată și lumini auxiliare montate deasupra parbrizului.

Conceptul XM este descris de BMW ca fiind "cea mai expresivă declarație a diviziei M din ultimii 50 de ani." Totodată, constructorul german dă de înțeles că acest limbaj de design va fi preluat de toate modelele din clasa superioară.

Fiind un model M, performanțele vor fi punctul său forte. Nemții nu au oferit detalii tehnice concrete, dar au precizat că sistemul de propulsie va fi unul electrificat. Potrivit zvonurilor, conceptul XM ar anunța cel mai puternic model de serie din istoria BMW.

Unul care ar putea fi echipat cu un motor V8 twin-turbo și o unitate electrică.

Împreună, cele două vor dezvolta peste 750 de cai putere.

via BMW

Comentarii (2)

  • XM ca si model nu apartine de Citroen?
    6 2
  • ca grila asta minunată în formă de rât să-şi dovedească din plin capacitatea de seducţie a publicului.
    Abia aştept să îmi dea flashuri pe autostradă un român realizat la volanul acestei superbăciuni
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru