Teaser nou cu viitorul model Bugatti. Ar putea fi ultimul cu motor W16 fără electrificare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat un nou teaser cu modelul pe care îl va prezenta în 19 august, în cadrul Monterey Car Week. Ar putea fi ultimul cu motor W16 fără nicio formă de electrificare.

În urmă cu câteva zile, constructorul francez de automobile a publicat un teaser cu un model pe care l-a descris ca fiind un "simbol al mărcii". Acesta va debuta în 19 august, în cadrul Monterey Car Week.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Bugatti publică acum un nou teaser care dezvăluie câteva detalii ale părții din spate. În special stopurile LED poziționate în forma literei V.

Mai interesant este titlul acestui clip: "Ultimul de acest fel". Acest lucru ar putea însemna că acest model ar putea fi ultimul echipat cu motor W16 fără nicio formă de electrificare.

Așadar, motorul îl va împărți cu Chiron, dar caroseria va avea o formă unică. Cam ca și în cazul lui Divo.

Bugatti nu a precizat acest lucru, dar cel mai probabil, producția acestui model misterios va fi limitată la câteva exemplare.

via Bugatti

Comentarii (1)

  • W16 jdemii de litri, poluare la superlativ
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru