Teaser pentru Hyundai Santa Fe: noua generație se lansează în februarie cu sisteme avansate de asistență

de Daniel Popescu
Joi, 25.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Hyundai Santa Fe a primit un teaser înainte de lansarea din februarie. Modelul va avea primul sistem de avertizare pentru prezența pasagerilor pe bancheta din spate din industria auto.

Presa internațională a relatat la sfârșitul anului trecut că noua generație Hyundai Santa Fe va fi lansată în luna februarie, iar informațiile au fost confirmate acum de constructorul sud-coreean.

Hyundai a anunțat că lansarea va avea loc luna viitoare înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva din lună martie, iar cu această ocazie a publicat și un teaser care evidențiază partea laterală a SUV-ului.

Anterior, au existat speculații că noua Hyundai va schimba numele SUV-ului pentru a-l diferenția mai bine de Santa Fe Sport, însă asiaticii menționează explicat în comunicatul de presă că modelul va fi cunoscut în continuare drept Santa Fe.

Pe de altă parte, Hyundai a furnizat câteva detalii interesante despre pachetul de tehnologie de asistență care va fi disponibil pe noua generație sub numele Smart Sense. Astfel, Santa Fe va deveni primul model din industria auto care beneficiază de sistem Rear Occupant Alert, care detectează pasagerii de pe bancheta din spate și alertează șoferul atunci când acesta părăsește mașina. Cel mai probabil, sistemul este implementat pentru a evita situațiile în care șoferul își uită copilul în mașină.

În plus, sistemul Rear Cross-Traffic Collision Warning va primi o funcție de frânare automată.

Astfel, pentru a evita riscul unei coliziuni la mersul cu spatele în zone înguste cu luminozitate scăzută, sistemul emite o avertizare și este capabil să frâneze automat.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru