Teaser pentru un model “complet nou” de la Hyundai: prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt

de Paul Cosma
Marti, 09.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un teaser pentru un model “complet nou” pe care îl va lansa în Europa în această toamnă. Constructorul susține că noul model va fi prezentat oficial în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Gama Hyundai va avea în curând un nou membru, după cum se arată într-un anunț oficial al constructorului din Coreea de Sud.

Asiaticii au publicat un teaser ce prefigurează lansarea unui model “complet nou” în Europa, eveniment programat în toamna lui 2019.

Hyundai susține că noul model va oferi clienților un design nou atât la exterior, cât și la interior, precum și dotări care îl vor transforma într-un lider al segmentului său.

Premiera mondială a fost fixată pentru luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Hyundai a promis că va veni cu detalii suplimentare în următoarea perioadă.

Via Hyundai

Comentarii (2)

  • No surprise
    Pare sora geamana a lui Kia X-Ceed
    0 10
  • Ba -- mie-mi pare montantul C al noului i20 toată ziua.

    Pe care, strict personal-subiectiv, l-aș prefera (în versiunea deja anunțată i20 *N* 1.6 T-GDI de 204 CP) unui GT Ceed mai mare (prea mare?! :-)) cu același motor.
    ...Cu condiția subînțeleasă să fie și mai ieftin ca Ceed GT -- detaliu de care nu-s totuși prea sigur.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru