Teaser video cu interiorul viitorului Discovery Sport, înlocuitorul lui Land Rover Freelander

de Mircea Meșter
Miercuri, 20.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai nou SUV din gama Land Rover se prezintă pe interior într-un clip care subliniază caracterul practic al viitorului Discovery Sport.

Land Rover va renunţa la Freelander, SUV-ul său urmând să fie înlocuit, începând cu această toamnă, de Discovery Sport. Deşi discuţiile despre noul model există deja de câteva săptămâni bune, Land Rover oferind treptat informaţii şi teasere foto şi video cu noul model, un clip prezentat astăzi ne face cunoştinţă pentru prima dată cu interiorul noului Discovery Sport, pe care marca britanică îl va avea ca piesă principală la standul propriu la Salonul Auto de la Paris, la începutul lunii octombrie.

Deşi nu există foarte multe date şi informaţii legate de noul model, din clipul video putem schiţa arhitectura scaunelor - un 5+2 în care al doilea rând este culisant - şi putem admira pentru câteva secunde plafonul panoramic imens şi sistemul multimedia care va fi foarte probabil similar cu cel pe care Jaguar îl va propune pe noul XE, cel mai nou concurent pentru Seria 3/A4/C-Klasse.

Conform declaraţiilor lui Guerry McGovern, cel care semnează designul modelelor Land Rover, calitatea materialelor - o problemă reală a lui Freelander - va creşte considerabil odată cu lansarea noului Discovery Sport, marca din Albion fiind gata să transforme complet reprezentantul său în segmentul SUV-urilor compacte/medii.

"Polivalenţa este o caracteristică majoră a gamei Discovery, iar configuraţia 5+2 a scaunelor cu al doilea rând culisant şi spaţiul de încărcare generos confirmă legitimitatea noului Discovery Sport de a purta cu mândrie logo-ul Discovery", spune oficialul mărcii.

Mai multe despre noul Land Rover Discovery Sport:

 Land Rover Discovery Sport: primul teaser
● Testele premergătoare lansării: 1.2 milioane de kilometri şi 11.000 de teste 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru