Teaser: Volkswagen Race Touareg 3, arma nemţilor în Raliul Dakar

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.08.2010
Volkswagen a anunţat astăzi că va dezvălui noul Race Touareg 3 pe 20 august. Nemţii au prelungit însă aşteptarea fanilor cu un nou teaser al modelului ce va încerca să câştige din nou Raliul Dakar.

Volkswagen a publicat astăzi un nou teaser al mult aşteptatului Race Touareg 3, model cu care nemţii vor încerca să-şi treacă a treia victorie consecutivă în Raliul Dakar. Imaginea publicată astăzi trădează aspectul grilei frontale, similară cu cea a modelului de serie, pe care tronează logo-ul VW. Volkswagen a decis să nu prelungească prea mult aşteptarea fanilor, aşa că a programat dezvăluirea Race Touareg 3 în data de 20 august.

Noua generaţie a modelului dedicat Raliului Dakar va fi mai puternică decât predecesorul său, însă va păstra sub capotă un motor diesel. Faţa noului model se va schimba şi ea radical, aducând mai mult cu aspectul exterior al modelului de serie.

Volkswagen a anunţat astăzi şi echipajele care vor concura alături de Race Touareg 3 în cel mai dificil raliu din lume. Prima echipă: Carlos Sainz/Lucas Cruz. A doua echipă: Nasser Al-Attiyah/Timo Gottscalk. A treia echipă: Giniel de Villiers/Dirk von Zitzewitz. A patra echipă: Mark Miller/Ralph Pitchford.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • iau pus si la ast afata de golf 6 ))))).In dakar conteaza mai putin designul masinii .Acolo e mai mult performanta fiabilitate ...sunt fericit ca am reusit sa vad vechiul tuareg live in plina actiune la European baja
    4 0
  • o arma cu un dop de pluta in varf :))
    7 5
  • V8 turbo
    tinad cont k Dakarul trecut l-au castigat pe primle 3 pozitii si concurenta a fost de la locul 4 in jos, cu siguranta ca si anul acesta vor fi in top cu Touaregul.

    spor la treaba in continuare, k nu designul conteaza.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru