Tesla nu va mai oferi încărcătoare mobile la achiziționarea unui model nou

de Tiberiu Safta, Foto:Depositphotos.com
Luni, 18.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a confirmat oficial că nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea unei mașini noi, așa cum o făcea înainte. Anunțul a fost confirmat de către Elon Musk, șeful și fondatorul companiei într-un mesaj pe Twitter.

Până de curând, cei care cumpărau un model Tesla nou, primeau și un încărcător mobil pentru mașină. Acesta, însă, era ineficient, deoarece se putea obține o autonomie de până la doar 5 kilometri dacă era folosit timp de o oră.

De altfel, Elon Musk, șeful și fondatorul Tesla, a precizat că aceste încărcătoare erau extrem de rar utilizate de clienți, tocmai din cauza randamentului scăzut. Într-un mesaj postat pe Twitter, Musk a confirmat că cei care vor cumpăra modele noi, nu vor mai primi acel încărcător.

Potrivit statisticilor companiei, clienții folosesc mijloacele de încărcare mai performante Tesla Supercharger și Wall Connector atunci când sunt acasă. Pentru a compensa această pierdere, prețul pachetului de încărcare mobilă a fost redus de la 275 la 200 de dolari. În plus, pachetul conține și mai multe tipuri de adaptoare de priză.

via Profit

Comentarii (2)

  • Scrooge
    pffff...tocmai cand am fost la drive test si dupa ce eram foarte atras de Tesla vizualizand zeci de materiale si citind similar reviewuri mi-am dat seama ca nu merita si ca e un produs supra evaluat.
    8 1
  • inexorabil
    @Scrooge, mă bucur că ai constatat ceea ce oricum era previzibil…

    Practica este întotdeauna necesară; trebuie încurajaţi şi alţii.

    În definitiv, orbeţii NWO/BNW refuză cu obstinaţie să admită realitatea, anume că acea carie care a măcinat efectiv, în acest secol echivalent cu Nimicul, dantura industriei auto tradiţionale, recte “reducerea costurilor”, mai abitir se instalează în lumea “emisiilor zero”…Şi atunci, logic, la ce nivel de calitate să te aştepţi, chiar şi nefiind exigent în materie??
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru