Tesla pregătește noi funcții software: șoferii vor putea programa încărcarea bateriei

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va lansa în curând un update software care va include funcția Smart AC Charging, care cel mai probabil va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei în funcție de momentul în care urmează să pornească la drum.

Tesla lucrează în prezent la o nouă actualizare de software pentru mașinile sale care, potrivit declarațiilor CEO-ului Elon Musk, ar urma să fie disponibilă la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

Printre funcțiile noi ale versiunii 10 a software se numără și Smart AC Charging, pentru care momentan nu există informații oficiale. Totuși, cel mai probabil, noua funcție va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei.

De altfel, clienții Tesla au solicitat în ultima perioadă o opțiune prin care să seteze ora plecării la drum, iar software-ul să programeze încărcarea astfel încât bateria să fie plină la ora plecării.

În plus, o altă noutate este reprezentată de funcția "Feeling Lucky" pentru aplicația de navigație, prin care Tesla va oferi clienților sugestii de destinație. Anterior, Musk a confirmat că funcția va avea două opțiuni: "I’m feeling lucky" va oferi sugestii pentru cea mai populară destinație a proprietarilor de mașini Tesla din regiunea respectivă, în timp ce "I’m feeling hungry" va direcționa șoferul spre cel mai popular restaurant din perspectiva proprietarilor Tesla.

Nu în ultimul rând, o altă funcție este "Downloadable game packs", prin care jocurile noi descărcate vor înlocui jocurile vechi, întrucât cantitatea de memorie disponibilă este limitată.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • Rudolf D.
    Functia "I’m feeling lucky" te va indrepta catre cele mai apropiate pacanele iar la "I nee to pee" masina va opri instant la marginea drumului. Bineinteles cand softul e virusat cu Peed myself on shame trojan V6.11 service pack 2 patch. Drept pentru care veti avea nevoie de un antivirus.

    Smile, totusi poti sa-ti programezi incarcarea bateriei, descarcarea inca nu.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru