Tesla pregătește o nouă generație de tehnicieni pentru mașinile electrice: Tesla Start este un training adresat studenților

de Petre Barac
Marti, 27.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a lansat un program de training pentru viitori tehnicieni de mașini electrice, cu scopul să atragă în primul rând studenții care vor să lucreze în cadrul companiei.

Dezvoltarea și producția mașinilor electrice presupun nu doar costuri ridicate și investiții consistente, ci și o forță de muncă specializată. De aici și dorința constructorilor auto de a-și asigura viitorul prin pregătirea și angajarea tinerilor care studiază în domeniu.

Un astfel de exemplu este Tesla Start, un program prin care compania americană vrea să pregătească o nouă generație de tehnicieni pentru viitoarele sale mașini electrice. Tesla spune că programul se adresează în primul rând studenților americani.

Până acum, compania oferise astfel de traininguri pentru tehnicienii săi din toate centrele de service din lume.

“Colaborăm cu cele mai bune programe educaționale din industria auto din țară astfel încât să pregătim tinerii pentru tehnologia mașinilor electrice și o carieră în cadrul Tesla. Studenții vor absolvi cu un job full-time, certificare și abilități necesare să reușească în această industrie,” a declarat un purtător de cuvânt de la Tesla.

Programul de training se întinde pe durata a 3 luni.

După această perioadă, Tesla va ajuta absolvenții să-și găsească un job la unul dintre centrele sale de service din nordul Americii. La ora actuală, Tesla are peste 150 de joburi disponibile pe posturile de tehnicieni.

Via Electrek

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru