Feedback

Tesla vrea un centru de design și cercetare în China: americanii vor să producă mașini în “stil chinezesc”

Publicat Joi, 16.01.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Tesla vrea un centru de design și cercetare în China: americanii vor să producă mașini în “stil chinezesc” - Poza 1
Tesla vrea să deschidă un centru de design și cercetare în China, potrivit informațiilor oficiale, astfel încât americanii să producă și vehicule în “stil chinezesc”. Obiectivul lui Elon Musk este o schimbare de paradigmă: de la “Made in China” la “Designed in China”.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După deschiderea fabricii sale de la Shanghai, Tesla și-a propus extinderea operațiunilor din China cu un nou tip de activitate.

Producătorul american își dorește un centru de design și cercetare în China, potrivit informațiilor apărute pe contul Tesla de pe aplicația “universală” WeChat. Informațiile arată că Tesla caută designeri și alți angajați pentru deschiderea centrului, iar cei interesați pot aplica pentru joburi până la data de 1 februarie.

“Pentru schimbarea paradigmei de la ‘Made in China’ la ‘Designed in China’, CEO-ul Tesla Elon Musk a propus să înființăm un centru de design și cercetare în China,” potrivit documentului citat de Reuters.

Deocamdată, nu există alte informații cu privire la acest proiect și când ar urma să înceapă noua activitate pentru Tesla.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru