The Hangar, un garaj de lux pentru bogații cu mașini exoticei

de Silvian Irimia
Duminica, 01.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
„The Hangar” este destinația unde oamenii își pot depozita cele mai de preț lucruri, ca mașini, motociclete și alte obiecte de preț, în deplină siguranță.

Ce faci când ai o colecție de mașini exotice, dar nu vrei să le ții acasă? Ei bine, dacă trăiești în Florida, există o soluție fascinantă, numită "The Hangar", un loc special creat pentru a-ți păstra cele mai de preț posesii în siguranță.

"The Hangar" este visul lui Scott Cunningham, care a inaugurat prima sa clădire în Riviera Beach. Acest spațiu găzduiește 41 de unități individuale, unde proprietarii își pot depozita mașinile, motocicletele și alte obiecte de preț.

În același timp, Scott construiește acum o a doua locație, în apropierea Aeroportului Internațional Palm Beach, care va fi de cinci ori mai mare și va deveni un adevărat sanctuar pentru cei bogați și pasionați de mașini.

Într-un interviu pentru Robb Report, Scott Cunningham povestește cum i-a venit ideea pentru "The Hangar" pe când se afla într-un hangar privat de aeroport din Florida, care aparținea unui prieten. Acest hangar nu adăpostea doar avioane, ci și mașini exotice și alte comori prețioase.

Cunningham a dorit să creeze o atmosferă similară și să ofere colecționarilor de mașini o alternativă elegantă la depozitele obișnuite din parcuri industriale.

Pentru că spațiile de depozitare sunt deținute privat, membrii "The Hangar" le pot personaliza și le pot transforma în a doua lor casă sau într-o adevărată peșteră pentru pasionații de mașini.

Scott Cunningham a mărturisit că sunt oameni care au investit mai mult de un milion de dolari în spații de doar 2.000 de metri pătrați. Aceștia și-au amenajat pivnițe cu vinuri foarte scumpe, alături de colecții de mașini de peste un milion de dolari.

A doua locație ridică ștacheta la un nivel superior și va include terenuri de golf și simulatoare, televizoare uriașe de 150 de inch, săli de consiliu și o sală de biliard. Membrii vor avea, de asemenea, acces la o bucătărie pentru evenimente și vor beneficia de securitate monitorizată în timp real.

Cu toate acestea, ca în orice locație exclusivă, prețurile nu sunt deloc modeste.

De fapt, costul unui spațiu la noua locație începe de la 799.000 de dolari pentru o suprafață de 1.828 de metri pătrați sau 1,6 milioane de dolari pentru un spațiu de 3.756 de metri pătrați. Dar pentru pasionații adevărați de mașini, acesta ar putea fi raiul pe pământ!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru