Transfăgărășanul a fost redeschis circulației rutiere. Momentan doar pe timp de zi

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNAIR anunță că Transfăgărășanul a fost redeschis circulației publice. Momentan, pentru siguranța șoferilor, circulația este interzisă pe timpul nopții.

Transfăgărășanul, "cel mai frumos drum montan din lume" potrivit lui Jeremy Clarkson, a fost redeschis circulației rutiere. Vorbim despre tronsonul cuprins între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 - km 130+800).

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, pentru siguranța șoferilor, circulația rutieră este permisă momentan numai pe timp de zi, în intervalul orar 07:00 - 21:00.

Totodată, participanților la trafic li se cere să adapteze viteza la condițiile de drum. Mai mult, turișii sunt avertizați că în ultima perioadă a fost semnalată prezența urșilor și sunt sfătuiți să nu se apropie de animale sau să le hrănească.

Circulația rutieră a fost redeschisă și pe Transalpina în urmă cu două săptămâni.

via CNAIR

Comentarii (1)

  • Seriff
    Ar trebui asfaltat tot, ca e vai steaua lui, bine ca platim impozite, taxe, avem si noi un drum pentru care o gramada de straini platesc bani multi ca sa il viziteze si nici de ala nu puteam avea grija.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru