Transfăgărășanul a fost redeschis. Șoferii, sfătuiți să circule cu atenție

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 21.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost redeschisă circulația pe Transfăgărășan. Chiar și așa, soferii sunt sfătuiți să circule cu atenție.

Autoritățile au început deszăpezirea Transfăgărășanului încă din luna mai. Deși operațiunea nu a fost deloc ușoară, se arătau încrezătoare că circulația va fi redeschisă înainte de 1 iulie, termenul obișnuit.

Așadar, circulația pe Transfăgărășan a fost redeschisă oficial, anunță Profit.ro, pentru toate categoriile de vehicule între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă. Totuși, circulația va fi deschisă doar pe timpul zilei, între orele 7:00 și 21:00.

Totodată, în cazul unor fenomene meteo nefavorabile, drumul va fi închis temporar.

Mai mult, șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție din cauza unui număr tot mai mare de urși care se deplasează sau staționează pe partea carosabilă.

De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să nu încerce, sub nicio formă, să hrănească animalele.

via Profit.ro

Comentarii (4)

  • Adrian
    Trebuie anvelope de iarna ?
    1 2
  • Te informezi inainte sa pleci acolo, si daca se preconizeaza zapada, in mod legal trebuie sa ai anvelope corespunzatoare zapezii.
    3 1
  • Mircea Badea
    ar trebui deschis la inceput doar pt electrice si hibride. iar dizelul interzis ca polueaza traseul, omoara floarea de colt, caprele etc..
    2 6
  • Seriff
    @Mircea Badea, electricele distrug mai rau traseul din cauza greutatii, mai grav e ca ''dizelul'' omoara floare de colt, caprele si nu boii, tu ai scapat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru