Tratament de lux: noul 911 Turbo S primește accesorii speciale din partea diviziei Porsche Exclusive Manufaktur

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jante în două nuanțe, o caroserie vopsită în Indian Red și elemente de interior roșii: acestea sunt câteva dintre opțiunile oferite de divizia Porsche Exclusive Manufaktur pentru noul Porsche 911 Turbo S.

Divizia de personalizare a mărcii Porsche, denumită oficial Porsche Exclusive Manufaktur, a prezentat un kit estetic și de interior dedicat recent lansatului 911 Turbo S.

Cel mai puternic 911 al noii generații a fost vopsit în nuanța Indian Red, iar designerii Porsche Exclusive Manufaktur au asortat culoarea caroseriei cu faruri și stopuri cu tentă închisă și cu prize de aer laterale negre. Din tot acest pachet nu puteau lipsi jantele Porsche Exclusive vopsite în argintiu și negru.

Interiorul acestui 911 Turbo S imaginat de specialiștii Porsche Exclusive Manufaktur este și el special. Divizia constructorului german a folosit culoarea roșie pentru planșa de bord, consola centrală, fețele portierelor și fundalul turometrului. În același timp, divizia de personalizare a pregătit o cotieră inscripționată cu numele modelului și tetiere "brodate" cu logo-ul constructorului german.

Noul Porsche 911 Turbo S este echipat cu motorul boxer biturbo cu șase cilindri de 3.8 litri care dezvoltă 650 de cai putere și 800 Nm.

Resursele sunt gestionate de o transmisie automată PDK cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Noul 911 Turbo S poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.7 secunde, în timp ce viteza de top anunțată de nemți este de 330 km/h.

Via | Porsche, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru