Tratament special pentru Audi RS5 Sportback din partea ABT: 530 CP și 3.6 secunde pentru sprintul 0-100 km/h

de Cornel Șocariciu
Joi, 30.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline propune un pachet de performanță pentru Audi RS5 Sportback. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning germană, motorul V6 de 2.9 litri oferă acum 530 CP și 680 Nm.

ABT Sportsline, tunerul de casă Audi, a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru RS5 Sportback. Versiunea gândită de casa germană poartă numele de RS5-R Sportback, iar oficialii ABT spun că vor produce doar 50 de unități.

Audi RS5 Sportback mizează pe un motor V6 biturbo de 2.9 litri care, în mod normal, oferă 450 de cai putere și 600 Nm. Mulțumită pachetului de performanță ABT Power S, motorul dezvoltă 530 de cai putere și 680 Nm.

Versiunea de serie a lui RS5 Sportback are nevoie de 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, dar cu pachetul de performanță ABT, timpul este îmbunătățit cu 0.3 secunde. Viteza maximă anunțată de ABT pentru versiunea RS5-R Sportback este de 280 km/h. Pentru un comportament dinamic îmbunătățit, ABT a adus o serie de modificări și în dreptul suspensiilor.

La nivel estetic, Audi RS5-R Sportback a primit o grilă restilizată, aripioare pentru spoilerul frontal, o aripă spate nouă și un difuzor modificat.

Nemții propun și jante cu design nou cu diametrul de 21 de inch, dar și un sistem de evacuare cu terminații cu diametrul de 102 mm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru