Tunerul Manhart a pregătit modificări pentru BMW Seria 8: versiunea M850i oferă acum 630 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Manhart a publicat o serie de informații referitoare la pachetul de performanță dezvoltat pentru BMW M850i. Motorul V8 de 4.4 litri oferă acum 630 CP și 890 Nm.

La finalul anului trecut, casa de tuning Manhart a anunțat lansarea unui pachet complet de modificări pregătit pentru BMW Seria 8. Acum, tunerul a venit cu fotografii și informații referitoare la modificările pregătite.

Proiectul Manhart a pornit de la versiunea BMW M850i. Standard, motorul V8 de 4.4 litri oferă 530 de cai putere și 750 Nm, dar mulțumită îmbunătățirilor casei de tuning, unitatea pe benzină oferă acum 630 CP și 890 Nm.

Pentru moment, oficialii tunerului nu au oferit informații nici despre timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h și nici despre viteza maximă. Totuși, trebuie menționat că resursele disponibile acum sunt mai generoase decât cele oferite de versiunea de serie M8 Competition (625 CP și 750 Nm). 

De asemenea, Manhart a pregătit o gardă la sol mai mică cu 30 de milimetri și un set de suspensii semnat de H&R. Toate aceste modificări sunt condimentate cu o serie de accesorii noi de caroserie.

Manhart propune jante noi cu diametrul de 21 de inch, un splitter frontal realizat din fibră de carbon și un element suplimentar pentru difuzorul spate.

De asemenea, tunerul a pregătit carcase din fibră de carbon pentru oglinzile laterale, un eleron discret, iar la final a adăugat și o serie de accesorii vopsite într-o nuanță aurie. Logo-ul BMW a fost înlocuit cu cel al tunerului german.

Via | Manhart | Motor1

Comentarii (2)

  • Doamne fereste.
    0 0
  • someone
    am vzt un filmulet cu 750i xdrive, 0-100 cu motorul stock de 530 cai ....avand in vedere ca prinde 100 in fix 4 secunde, oare de ce mai exista m-uri cand un tuning simplu il face si mai si
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru