Tuning de casă pentru noua Honda Civic Type R: accesorii aerodinamice de la Mugen

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mugen a prezentat o serie de elemente aerodinamice dezvoltate special pentru noua Honda Civic Type R. Acestea îmbunătățesc apăsarea aerodinamică a mașinii cu 25%.

Când a debutat noua Honda Civic Type R, majoritatea fanilor au descris-o ca fiind prea cuminte, comparativ cu vechile generații. Acum, însă, Mugen vrea să remedieze această "problemă" cu o serie de accesorii aerodinamice.

Acestea nu au doar un rol estetic ci și unul funcțional. Potrivit reprezentanților companiei, accesoriile îmbunătățesc cu 25% apăsarea aerodinamică a mașinii.

Lista include un eleron supradimensionat, reglabil manual, extensii pentru spoilere și pentru praguri, dar și un set de jante cu diametrul de 19 inch, dezvoltate în colaborare cu BBS.

Pentru interiorul Hondei Civic Type R, Mugen a pregătit un ornament din fibră de carbon pentru consola centrală, schimbător de viteze acoperit cu Alcantara și un volan din fibră de carbon. Acesta din urmă nu este încă finalizat.

Tot în faza de dezvoltare se află și stopurile LED pe care le poți observa pe mașina din imagini, dar și sistemul de evacuare cu o singură terminație, montată în mijlocul difuzorului de aer.

În viitorul nu foarte îndepărtat, elementele aerodinamice semnate de Mugen vor putea fi comandate în Japonia.

Nu se știe încă dacă ele vor fi disponibile și pe alte piețe.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • George Simion
    au rupt schimbatorul...dar arata binisort, sport..benve sa ia lectii
    0 0
  • Best thing ca nu mai sunt scaune rosii
    Overall arata f bine civic-ul chiar si cel hybrid
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru