Uitați de seria limitată 911 R: Porsche pregătește un nou 911 pentru puriști

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vești bune pentru cei care vor senzații pure într-un 911, dar nu au reușit să pună mâna pe unul dintre cele 991 de exemplare 911 R. Porsche pregătește un nou 911 pentru puriști.

Porsche 911 R a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2016. Modelul constructorului din Stuttgart a fost dezvoltat pentru a oferi plăcere pură. Sub capota acestuia se afla un motor de 4.0 litri de 500 de cai putere împerecheat cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Puriștii au primit cu entuziasm vestea, doar că 911 R avea și o problemă: numărul limitat de exemplare. Porsche a asamblat versiunea 911 R în doar 991 de exemplare, iar la scurt timp după finalizarea producției au și apărut anunțuri de vânzare cu prețuri extrem de mari.

Dar acum, Porsche vrea să rezolve problema și spune că pregăște un nou 911 pentru puriști. De această dată, nemții nu îl vor mai produce în ediție limitată, versiunea urmând să poată fi comandată de toți cei care își doresc senzații pure la volanul unui 911.

Informația a fost confirmată de Michael Steiner, șeful departamentului de Cercetare și Dezvoltare Porsche în timpul prezentării noii generații Cayenne.

Așa cum era de așteptat, oficialii constructorului german nu au precizat data lansării viitoarei versiuni 911.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru