Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbăta aceasta în Capitală: 53 de piloți se întrec în Trofeul București

de Cornel Șocariciu, Foto: FRAS
Vineri, 16.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Trofeul București, ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Super Rally, se desfășoară pe bulevardul Kiseleff din Capitală. 53 de piloți vor lua startul în cursa programată pentru sâmbătă, 17 noiembrie.

Weekend-ul acesta, pasionații de motorsport își pot da întâlnire în București. Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbătă, 17 noiembrie, pe bulevardul Kiseleff, între Piața Victoriei și Arcul de Triumf. Competiția amintește de celebrele curse "de la șosea", organizate în perioada interbelică în aceeași zonă a Capitalei.

Ediția 2018 a Campionatului Național de Super Rally a pregătit trei etape (primele două dintre acestea s-au desfășurat în Tîrgu Mureș și Craiova).

În cadrul etapei din București, fanii vor putea admira atât mașini care au concurat pe probele de asfalt și macadam din cadrul Campionatului Național de Raliuri, cât și mașini de competiție care au făcut performanță în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Schița traseului pentru etapa Trofeul București.

53 de concurenți (+5 mașini de deschidere) vor lua startul în etapa de la București, iar 4 dintre aceștia pilotează vehicule istorice (Alfa Romeo Alfetta GTV, BMW 2002, BMW 1602 și Fiat X1/9).

Pe lista de start se află câteva unități Skoda Fabia R5 și Ford Fiesta R5 venite din campionatul de raliuri, două unități Opel Astra TCR, dezvoltate special pentru cursele de circuit, o serie de monoposturi, dar și un exemplar Dacia Logan STCC. 

Titi Aur, Bogdan Marișca, Mihai Leu, Simone Tempestini, Paul Andronic, Bogdan Cuzma și Andrei Dumitrescu sunt doar câțiva dintre piloții de top care se vor întrece în etapa de Super Rally din Capitală.

Startul competiției este programat pentru sâmbătă, 17 noiembrie, ora 8:00. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru