Soferita care a ucis studenta de pe Kiseleff a primit inchisoare cu suspendare

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 01.07.2009
Anamaria Strauss, cea care a provocat acum un an accidentul in urma caruia o studenta a murit pe trecerea de pietoni, a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

Soferita care a provocat acum mai bine de un an accidentul mortal de pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti, in urma caruia studenta Tatiana Duplei si-a pierdut viata, a fost condamnata astazi la doi ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta a fost data de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, argumentul principal al Aneimaria Strauss, soferita care se afla la volanul masinii Audi, fiind acela ca accidentul fiind ca trecerea de pietoni nu a fost semnalizata corespunzator.

Anamaria Strauss a fost obligata la plata unor daune morale de 135.000 de euro catre rudele fetei decedate, soferita fiind nevoita sa suporte, de asemenea, despagubirile civile: 10.000 de euro daune materiale si 200.000 de euro daune morale. Familia studentei decedate in urma accidentului ceruse daune de 250.000 de euro, suma fiind insa micsorata la sentinta de judecatori.

Totusi, avocatul soferitei sustine ca sumele finale sunt mult prea mari, urmand sa atace cu recurs decizia: "Probele de la dosar nu dovedesc vinovatia clientei mele.

Suma stabilita ca despagubiri este prea mare si depaseste cadrul legal", a declarat Gheorghe Dragomir pentru Evenimentul Zilei Familia victimei a anuntat ca nu va face recurs, din respect pentru memoria Tatianei.

Conform deciziei Tribunalului Sectorului 1, Anamaria Strauss va fi nevoita sa comunice fiecare schimbare de domiciliu si sa urmeze cursuri de pregatire teoretica rutiera, de mecanica si de prim-ajutor.

via | EVZ

Taguri: , Kiseleff, accident

Comentarii (53)

  • dobitoaca
    Chestia stupida este ca dimineata aceea era sa dea peste mine cretina asta prin spate pe la casa de pensii. A venit de pe cedeaza trecerea si a trecut fara sa se uite. Noroc ca am fost pe faza si am franat. Le povesteam colegilor la servici despre proasta si la pranz am vazut tampenia. Mai bine intra in mine.
    46 2
  • R.I.P
    Era de asteptat!!Nu ma mira.
    19 1
  • justitiarul
    dreptate pe lumea cealalta
    In Romania daca calci pe cineva cu masina scapi basma curata.
    DACA lovea un parlamentar...???

    Primea scuze,felicitari sau cazare gratis?!
    25 1
  • offf
    Ce inseamna un avocat bun ! Poate fi lamaia galbena, dar daca el reuseste sa convinga un judecator ca e rosie,. atunci orice comentariu din partea noastra e de prisos...
    33 2
  • Nici in pielea soferitei nu cred ca e placut sa fi!
    Da o lovea un om normal era spanzurat in Piata Universitatii si aratat la toata lumea "Asa nu se face uitati criminalul"daca esti plin de bani ti se rupe dai o spaga si scapi simplu exact ca in tara bananiera.
    21 3
  • DOMNILOR GUVERNANTI !!! ce e in neregula cu legea ?
    Ce e tragic e ca in Romania chiar daca i se anuleaza permisul criminalei, aceasta are posibilitatea sa-si redobandeasca dreptul de a conduce dupa 1 an si astfel sa omoare si mai multi oameni...

    Ce mai urmeaza? ca idioata asta sa pulverizeze oamenii dintr-o statie de troleibuz, pentru a schimba legea?!!

    Pentru criminalii de la volan cer anularea dreptului de a conduce PE VIATA !!
    30 1
  • semtex
    mai exista dreptate pe lumea asta?!
    sa inteleg ca in Romania poti sa omori oameni pe trecerea de pietoni ca nu esti privat de libertate... frumoooos domnilor judecatori ! dormiti bine noaptea?
    23 1
  • CatalinB
    despagubiri
    Familia victimei in loc sa lupte sa o bage in puscarie lupta sa primeasca despagubiri cat mai mari... asta e adevarata tragedie!
    14 12
  • anonim
    dezarmant
    Nedrept? foarte nedrept!
    Se poate schimba ceva? nu cred!
    19 0
  • Sa dea Domnul sa treaca si ea la randul ei prin ce a trecut familia fetei ucise.
    17 5
  • 10 ani
    10 ani de puscarie merita handicapata.cand am vazut cu ce indiferenta vorbea in fata camerei... daca as fi in pielea ei cred ca m-as baga singur in puscarie nesilit de nimeni, sau macar as baga capul in pamant de rusine.in concluzie, putem omora oameni fara nici un stres.justitie? si unde e justitia in toata povestea asta? cum sa facut dreptate in cazul asta? ca eu nu inteleg.
    26 1
  • :|
    zdreanta dracu luaral audi ala foc cu tine inauntru sa arzi de vie
    2 ani cu suspendare adica nu o sa fac nici 1 zi de parnaia ca are bani si plateste cautiune cum a facut si la cu ferari tot in bucuresti
    tara ast de hoti , spagari unde banu face legea atat ai bani faci legea cum vrei tu, nu ai bani infunzi puscaria poate si nevinovat

    deci in tara asta nu am vz pe unu cu bani sa fie condamnat pt hotiile care le face , aaa ca a fost becali 2 saptamani ee conspiratie ca sa iasa europarlamentar, si penescu pt campanie politica oricum iese peste 2-3 saptamnai
    15 3
  • justitie nu exista la noi!!
    eu vreau sa plec din romania de tot!!!!RUSINE !!!...imi este ciuda ca nu pot face nimic...omori si iei doi ani(doar doua ani) si aia cu supendare daca ai audi si avocat bun!!DACA DAI SPAGA AI 10 ANI...DACA OMORI >>poti sa ramai acasa ca nu e problema ..asta e romania!!!!
    14 1
  • ATITUDINEA…..Nu-mi convine, vreau sa plec din tara
    Cat de slabi sunt oamenii in tara asta..??cat de pervertiti moral si fara coloana vertebrala pot fii???cum li se induce ideea ca daca intorc spatele problemelor ele nu mai exista???si daca se duc undeva unde cred ei ca-i mai bine isi vor schimba atitudinea???putin probabil……….sau pleaca din lipsa de vointa ???din lipsa de cunostinte in rezolvarea problemelor generale….de ce sufera romanii de lipsa de atitudine civica atat de mult???sa fie sindromul ,,23 august’’???sau vorba populara ca romanul este ,,curva’’???daca pleaca inseamna ca societatea se asaneaza moral sau ceilalti raman de nevoie,neavand posibilitati???sa plece daca sunt atat de neputinciosi……..eu nu plec de al dracului……..stramosii mei au fost romanii care au cucerit jumatate de lume cunoscuta la vremea respectiva……..probabil ca si numele meu a fost predestinat……ma cheama ca si pe un general roman…………..si refuz sa gandesc sa plec din tara asta amarata si nenorocita de cei cu drept de vot si cu gandul la fuga la furat si ,,sclavagit’’ in alte tari doar pentru ca justitia s-a pronuntat previzibil si reprobabil in cazul asta in favoarea criminalului……si mai cred ca sentinta e in stransa legatura si cu rudele victimelor care au acceptat bani din moartea unei rude apropiate in valoare de…………………..cat dezgust
    14 0
  • Mihail
    indiferenta
    asta este ROMANIA, de care nu se vorbeste nicaieri, si asta este mizeria de sistem juridic de la noi, judecatori care dau o sentinta fara nici un pic de echilibru moral......
    ....iar JAVRA aia care a OMORAT , nu are nici macar o urma de compasiune pt un OM ( animal sa fie si m-as fii orpit) pe care taratura a accidentat-o pe TRECEREA DE PIETONI ..........nu e bine sa urezi cuiva de rau, nu se cade , dar PROASTA asta ar trebuii macar sa fie bantuita macar toata viata , de fapta pe care a facut-o....
    RUSINE DOMNILOR JUDECATORI....ar trebuii sa cantariti dovezile pro si contra si sa dati o decizie pe baza lor, pe dovezi, nu de pe urma unui bun oratoriu......RUSINE .........trecere de pietoni nesemnalizata ?.....RUSINE
    12 1
  • Mihail
    indiferenta
    uitasem de garcea....voi sa va faceti meseria , fi-ti tari..... asigurati fluidizarea traficului ( nu ar trebuii , ma gandesc si yo, ca un politist sa aiba minime cunostinte de prim ajutor ? ).....spagarilor
    9 1
  • SE POATE TRAGE O CONCLUZIE
    Cine are bani poate sa mearga cum vrea pe strada, sa omoare pe cine-i cade-n cale ca Banii vorbesc! Ce se intampla insa cand un astfel de gunoi uman loveste pe unul care are mai mult decat el? Am vazut la stiri ca avocatul curvei a spus ca trecerea nu era semnalizata
    14 1
  • trebuiau cel putin 2 ani cu EXECUTARE !
    cat de sfidatoare se uita la reporterul care o intervieveaza, jigodia dracu !
    15 1
  • TruthSeeker
    ANAMARIA STRAUSS
    tineti minte numele asta... va fi autoarea altor catastrofe.. sper doar ca in viitoarele stiri numele ei sa nu fie asociat unei statii peco pentru ca atunci am discuta de un dezastru de proportii... acum ca are "experienta" in luarea de vieti omenesti s-ar putea gandi sa treaca la cu totul alt nivel ! .......asta gratie judecatorilor nostri "impecabili" !
    15 1
  • mandrake
    Banul canta banul joaca
    Legea este pentru fraierul de rand, pentru oamenii cu bani legea nu reprezinta nimic.
    Inca un caz dramatic si mult mai grav este cel al sotiei lui Adrian Paunescu(``marele`` politician si poet) care a curmat 3 vieti nevinoate si nu a facut nici macar o zi de detentie.
    Daca ai bani ai putere ! Pacat ca omul a ajuns sa se inchine la bani ca la o icoana si asta datorita oamenilor care ne conduc (Bancheri,politicieni...etc.) de fapt asta este ceea ce vor ei sa ne faca : SCLAVII BANILOR.
    13 1
  • In mod sigur daca eram tatal fetei ucise o bateam pana paraliza.
    10 1
  • Lecter
    Tipa trebuie exterminata,si toti handicapatii care scapa atat de usor !!!!
    10 1
  • Justitie corupta si mnjita cu cacao vai mama noastra pe batrani aia ia bagat la puscarie ca siau aparat pamntul si asta omoara un om si ai da cu suspendare da ce sa mai zicem siau primit judecatori partea leului ami cer scuze petru scris incorct:)
    11 1
  • alexandru
    Dumnezeu este sus !!! condoleante familiei fetei...chiar ma uit mereu cand trec pe acolo si imi amintesc de accident. Romania este tara coruptiei.
    10 0
  • sailor66
    coruptie
    acum dna trebuie sa se autosesizeze! caz clar de coruptie chit ca se baga la inaintare chichite avocatesti! si judecatorii sa fie mai atenti cand traverseaza...nu de alta dar au stabilit precedent!!! LIBER LA TROSNIT JUDECATORI PE TRECERILE DE PIETONI!
    12 0
  • Banul face legea peste tot in lumea asta, nu numai in Romania. Cate cazuri din astea au fost si in civilizatie, sa fiti voi sanatosi. Aici este mai usor si se face pe fata doar pentru ca romanii tac si inghit. In locul rudelor, adunam o potera de vreo 40-50 de insi si mergeam sa o linsez. Asa poate se invatau smecherii ca nu mai merge treaba asa cum le place lor si ca isi pot cumpara ei libertatea cat vor, dar garantia ca raman in viata n-o mai au.
    5 1
  • ZgabeartA
    RIP
    Condoleante familiei. RIP !
    4 0
  • viteza
    Cat e viteza legala pe kiseleff? tipa spune k avea 60-70 fara sa para ca a exagerat. ai voie cu mai mult pe kiseleff sau e ea jigodie si crede k e regina soselelor? gatu masii...
    10 1
  • A se vedea hotia din justitia romana de fapt ce justitie. Si se observa inca o data ca pe autoritati le cam doare undeva de populatie, politia romana a intervenit exemplar in acest caz prin decongestionarea traficului pt a trece coloana oficiala daca o viata de om e mai importanta decat coloana oficiala, da nah ei aveau dispozitii putea sa le moara fata si in brate ca ei tot dadeau din maini ca sa dirijeze traficul si uite asa toata lumea scapa, femeia cu bani ia 2 ani cu suspendare, politisti dirijori nu ii intreaba nimeni nimic pt ca ei erau in slujba cetateanului la fel ca si justitia, tariceanu trece nestingherit si o fata moare langa o bordura mergeti la vot oameni buni ca uite ce fel de oameni votati Spunea cineva mai sus sa nu parasim tara sa fim patrioti cu mana inima ce patriotism frate cand uite nesimtitu ii moare fata in raza de actiune si nu face nimic decat da din maini si culmea judecatorii au fost foarte patrioti daca ar fi fost fiica vreunuia din ei sa vezi atuncea cum nu o mai scotea nici basescu de la puscarie asta e judecata dreapta conform legii omori un om si scapi fara nici o zi de puscarie unde e patriotismul frate poti sa fii patriot pt o tara condusa de niste rahatzi in care totul pute imi pare rau sa va spun dar eu nu pot chiar daca as avea nume de general roman din vechime nu ma ajuta la nimic. Toata treaba e cand pui stampila pe buletinul de vot sa demonstrat de mii de ori ca 90 la suta din conducerea tarii e corupta si ca toti sunt hotzi si totusi de fiecare data votati alt hot, spun votati pt ca eu nu am votat niciodata pt ca nu am pe cine vota, pt ca asa e invatat romanul de pe vremea comunismului cand ii strangeau ca pe oi sa i iduca la votare eu refuz sa votez un hotz nu accept sa fiu condus sa imi faca mie legile un hotz si un nesimtit. Dar ce folos ca nu toata luma gandeste asa. Sa nu dea domnul sa fiti accidentati pe traseul vreunei coloane oficiale de catre vreun sofer cu bani multi si p trecerea pietoni ca muriti degeaba fara nici un rost. In rest toate cele bune eu o sa fiu patriot dar in alta tzara ca in tara asta numai Dumnezeu mai poate face ceva ca populatia doarme mai ales la vot ca daca ar dormi acasa ar fi mai bine decat sa doarma la vot decat sa alegi un hotz mai bine stai acasa sau si mai bine pleci in alta tzara sa ramana aici numai hotzii sa se fure si sa se omoare unul p altul pana nu mai pot. Si totusi fata nu avea nici o vina Dumnezeu sa o odihneasca.
    5 0
  • SA VA FIE RUSINE ...........
    DOMNULE AVOCAT CARE AI APARAT DACA ERA CINEVA DIN FAMILIA TA TOT ASA FACEAI .......VA MINJITI PENTRU MII DE EURO IN LOC SA DATI O SENTINTA DEFINITIVA DE VINOVAT SI APOI SA AVETI UN NUME SONOR ...RAMANETI UN AVOCAT DE RAS.....SI PENTRU DOAMNA AM O INTREBARE CUM TREBUIA SEMNALIZATA O TRECERE DE PIETONI ?????
    PENTRU DOMNII ZEARISTI SA VA FIE RUSINE PENTRU K NU FACETII NIMIC IN CAZURILE ASTEA PUBLICATI IN ZIARE SI PE TELEVIZIUNE TIMP DE O SAPTAMANA SI APOI NIMIC NU SE MAI AUDE ....RUSINE RUSINE SA VA FIE !!!!!!VA DAU CAZ CARE NU SA MAI AUZIT NIMIC DE EL "ACIDENTUL PROVOCAT DE MARELE OM CORNEL NISTORESCU "
    8 1
  • macelarul
    S-a dat liber la calcat oameni pe strada
    Eu prin chestia asta inteleg un singru lucru: s-a dat liber la calcat oameni pe strada!
    The land of choice vine acum cu un bonus! Carmageddon 2009 lansat la Bucuresti! Singurul loc din Europa unde omorul din culpa constatat, documentat si judecat nu te baga la racoare!
    5 1
  • Nici in tarile din lumea treia nui dadeau cu suspendare dar la noi se poate omori omul pe trecere si esti liber ia dat cu suspendare si ia cat ia dat judecatorului cati euro lei etc justitie de cacat ce avem noi si vom avea multi ani deacu ca sant lesinati dupa $ vedeaiasi langa mamaia la 2 metri la subsol
    4 1
  • claudiu__
    limita
    @Logan: limita pe Kiseleff este de 60km/h. Nu ca asta ar scuza-o...
    1 0
  • mai trebuie o revolutie
    ceea ce ma doare si mai rau este indiferenta noii generatii care se complace in situatia creata de niste animale corupte puse sa conduca tara. tanara generatie nu mai e unita cum au fost tinerii din franta acum ceva timp sau tinerii din grecia. sa nu uitam ca in tarile astea 2 guvernele au decretat stare de urgenta din cauza manifestatiilor. asta inseamna sa-ti aperi niste drepturi calcate in picioare de abujurile unor animale preistorice fara pic de materie cenusie in cap. si pt avocatii si judecatorii din romania sper sa nu aveti timp sa cheltuiti banii din spag.
    3 1
  • semtex
    @macelarul
    nu se intampla numai in Bucuresti... e in toata Romania! Judecatorii prin insusi titulatura lor ar trebui sa dea dovada de coloana vertebrala, sa aiba spirit de dreptate, de cinste si sa faca ordine in Romania... e trist, dar nu se intampla asa...
    eu sunt din Constanta si vad n cazuri in presa locala in care nenorocitii scapa bazma curata...

    http://www.gandul.info/actualitatea/fetita-omorata-pe-zebra-de-un-sofer-care-a-fugit-scoasa-vinovata-de-accident-video.html?3927;2837466

    http://www.telegrafonline.ro/1245877200/articol/search/89273/chinezul_care_a_ucis_o_fetita_pe_trecerea_de_pietoni_pedepsit_cu_suspendare.html
    2 0
  • :(
    http://www.telegrafonline.ro/1245877200/articol/search/89273/chinezul_care_a_ucis_o_fetita_pe_trecerea_de_pietoni_pedepsit_cu_suspendare.html
    1 0
  • mircea
    avocat Gh. Dragomir
    "Totusi, avocatul soferitei sustine ca sumele finale sunt mult prea mari, urmand sa atace cu recurs decizia: "Probele de la dosar nu dovedesc vinovatia clientei mele. Suma stabilita ca despagubiri este prea mare si depaseste cadrul legal", a declarat Gheorghe Dragomir"

    Incredibil cat de departe pot merge unii cu sfidarea...Si din pacate li se permite. Nu stiu cum nu ii inghite pamantul pe astia...
    6 1
  • dara daca...
    ...era un "vigilante" pe acolo, asa din ghinion curat, si o vedea pe "pilotista" asta degajata si indiferenta, si hotara asa de conjunctura sa-i bage 12 gloante in silicoane si 3 in procesor, facand dreptate instant, plecand de acolo dupa asigurarea ducerii la indeplinire a platii, asa, fara urma...ce se putea intampla par example ?!
    4 1
  • vv
    Nenorocita de justie..nu ma mai mira absolut nimic! 2 ani cu suspendare?! ATAT pt ca a lua viata cuiva pe trecerea de pietoni? FFFFFFF TRIST!!!
    4 1
  • marius
    incredibil..
    Nu imi vine sa cred! Imi pare rau de saraca studenta, de tinerii care mor; numai ei pot schimba ceva in tara asta!Viitorul sta in mainile voastre. Sincere condoleante familiei, nu este usor sa tii pe cineva la facultate. Cat despre decizie...nu sunt cuvinte de exprimat sentimentul. Ma intreb ce as fi facut daca eram in locul tatalui fetei..Chiar..oare ce faceam ? In loc sa inaintam, mergem cu spatele. Suntem un popor foarte slab. Tara unde s-a intalnit hotul cu prostul. Mi se face scarba...
    3 1
  • vai dar ce judecatori "imaculati" avem!
    V-ati cam dedat cu spaga domnilor judecatori !
    Ce va lipsea?! Inca un etaj la vila? Sau poate un teren in buricul tagului? Teren trecut bineinteles pe numele bunicii de 90 de ani care o sa vi-l lase ulterior mostenire, nu-i asa?
    2 1
  • Semtex
    i-ar trebui pusa poza in toate locurile publice cu titlu CRIMINALA deasupra, iar hartia igienica sa fie imprimata cu imaginea ei !
    .
    2 1
  • ciprian
    Jigodia !
    sigur pu**raii care au ajutat-o sa-si cumpere Audi-ul asta, au ajutat-o si sa iasa din rahatul in care a intrase...
    1 1
  • basescu
    O nenorocita!
    cu siguranta era mai ingrijorata de cat o sa plateasca la reintregirea asigurarii CASCO pentru poiectorul spart, decat pentru ce se intamplase cu saraca fata...
    1 1
  • salopeta de Jilava trebuia sa poarte !
    cata aroganta !!!
    0 1
  • trist...
    se vedea ca se misca... saraca fata era in convulsii :(
    0 1
  • borcan
    Romania REGRESEAZA !
    sentinta corecta ar fi fost 5 ani de inchisoare cu executare intr-un penitenciar de maxima siguranta, interzicerea dreptului de a conduce pe viata, daune morale de 1 milion de euro!
    0 1
  • Anamaria Strauss
    hmm cica o sa arzi in iad... ti-am facut deja aranjamente de primire...
    0 1
  • dreptate si adevar
    ce inseamna miopia judecatorilor!
    "argumentul principal al Aneimaria Strauss, soferita care se afla la volanul masinii Audi fiind ca trecerea de pietoni nu a fost semnalizata corespunzator."
    pai si vezi omul si treci peste el mah ?!!! ca nu are stalpi de lumina care sa puna in evidenta trecerea de pietoni ?!!! e absurd! vezi omul ca a calcat pe strada, incetinesti ca sa-i observi intentia, ca nu e caine, e o viata de om !
    0 1
  • banu face legea
    daca era un amarat cu o dacie 1300 il bagau la zdup fara prea multe discutii
    1 1
  • propun
    sa ne unim toti si sa facem o revolutie sa-i dam jos pe toti banditii din tara asta, ganditi-va cate sosele am asfalta, cat am mari salariul minim, si pensiile, etc....., daca le-am confisca averile la toti care au distrus tara asta din 90 pana acum, am fi cea mai bogata tara , sa-i punem la munca pe toti politicienii pe santier si la autostrazi la 35 de grade pe 1000 de lei, batem palma ?
    1 0
  • Painkiller
    85 % sunteți urmașii hoților de rând din tara asta. Cel mai simplu exemplu este Brașovul unde direct/indirect locuitorii acelui judet au pus umărul la dezindustrializarea orașului. Prin aceasi metoda toate fabricile , CAP, IAS le-au furat/au asistat muti de uluială cum bucata cu bucata "au disparut. Pentru urmașii votanților lui Iliescu din 90/92/2000. Ghici ce băieți și fete : s-a copt buboiul și e doar începutul. Prosti părinți ați mai avut!
    1 1
  • Eu propun sa se desființeze trecerile de pietoni..nu constituie decît o ambuscada..treci pe acolo ca stii ca esti in siguranța si cînd colo te trezesti mort..si tot tu esti de vina"ce plm cautai acolo"..Mda psihopatii pot iesi la "vinatoare"de pietoni, ca oricum nu se întîmplă nimic..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru